Vi flytter til et større lager, så vi kan desværre ikke pakke din pakke lige nu. Du er velkommen til at lægge ordre alligevel, men de bliver først ekspederet d. 30/10-2024.
Vi beklager selvfølgelig ulejligheden.
Bedste hilsner Dreamdirty

Fifty Shades of Grey – Sweet Anticipation Blindfold

Original price was: 229,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

2 på lager

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Et blindfold forstærker kroppens følesans og din partner vil opleve en forstærket nydelse ved hvert enkelt berøring. Gå ikke ned på kvalitet og prøv dette flotte og sexede blindfold fra det verdenskendte Fifty Shades & Grey. Blindfoldet passer alle størrelser og kan nemt justeres.

  • Lækker og holdbar kvalitet
  • Sexet look – Prøv begge sider
  • Nem velcrolukning

Tilføj et lille ekstra pift til de intime stunder med dette blindfold fra de velkendte “Fifty Shades of Grey”. Du vil opleve et blindfold af høj kvalitet med komfort i hovedfokus. Du får nemlig et blindfold der vatteret og har et super ekslusivt look. Vil du helst se på et forførende rose-design med røde og sorte farver eller et super sexet læder look? Du bestemmer helt selv, for blindfoldet kan nemlig vendes begge veje. Dette blindfold vil mørklægge fuldkommen og alle sanser vil straks blive forstærket. Uden tvivl en super sexet og sensuel tilføjelse til soveværelset. Det er udstyret med en super nem velcrolukning der vil sørger for at den kan justereres korrekt, for at opnå det perfekte fit. Som en lille ekstra bonus, får du med i købet, en super flot opbevaringspose med til dit nye blindfold. Kom i gang med at udforske, mærke og nyde en masse sensuelle og frække stunder.

Bredde (cm)

6,7

Længde (cm)

69,9

Farve

Rød, Sort

Materiale

Polyamid, Polyester, PU

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey – Sweet Anticipation Blindfold”

4.7 ud af 5.0