Vi flytter til et større lager, så vi kan desværre ikke pakke din pakke lige nu. Du er velkommen til at lægge ordre alligevel, men de bliver først ekspederet d. 30/10-2024.
Vi beklager selvfølgelig ulejligheden.
Bedste hilsner Dreamdirty

SimplePleasure – Silikone Butt Plug Medium Sort

Original price was: 179,00 kr..Current price is: 89,00 kr..

90 ml sort anal douche fra dreamdirty
Original price was: 70,00 kr..Current price is: 59,00 kr..

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

SimplePleasure’ Silikone Butt Plug i størrelse medium, er velegnet til den erfarne såvel som nybegynderen. Plugget er udstyret med en smuk glas-krystal i bunden, hvilket er med til at gøre den elegant og eksklusiv af udseende. Fremstillet i højkvalitets medicinsk silikone.

  • Medium – God til erfarne og nybegyndere
  • Glasjuvel – For et eksklusivt look
  • Blød Spids – Nem og behagelig indsættelse

Fantastisk anal nydelse med en slikone butt plug

SimplePleasure – Silikone Butt Plug Medium – Gå aldrig galt i byen!

SimplePleasure står bag denne sorte silikone butt plug i medium, som er helt fantastisk til enten nybegyndere eller til dem, der i forvejen har erfaring med anal lege. Med en diameter på 3,5 cm og en fuld længde på 8 cm, kan den nemlig både tilfredsstille begyndere og erfarne. Er man til mere eller mindre fylde, så findes selv samme plug fra Simplepleasure i størrelserne small og large her på siden. Med en smal stamme og bred base, kan du være sikker på at den bliver siddende hvor den skal under leg.
Eftersom plugget er fremstillet i silkeblød silikone, er det også meget fleksibelt, hvilket gør penetration nemt og nænsomt. Som en ekstra skøn deta lje, så har SimplePleasure en smuk glaskrystal i bunden, der giver den et eksklusivt look. Glaskrystallen fås både i sort og transparent hvid.
Er du på udkig efter en lidt friskere farve end sort? Så kan du også finde SimplePleasure’ Silikone Butt Plug i pink her på siden. Ligeledes i størrelserne smal, medium og large.

SimplePleasure – Silikone Butt Plug Medium – Nem at bruge

Før du går i gang med legen, kan det være en fordel, at sikre en grundig anal rengøring. På den måde kan du bedst muligt slappe helt af, mens legen står på. Dette gøres bedst ved at anvende en anal douche. Anal rengøring er dog langt fra en nødvendighed. Sørg derudover for at bruge vandbaseret glidecreme, da det kan være tørt, at føre den op uden glidecreme. Smør glidecreme på snuden af plugget, og også gerne analt. Derefter fører du blot plugget langsomt ind. Sørg for at slappe af og tage tingene i eget tempo. Mærk straks fortryllende stimuli helt uden lige. Føles det svært at få den helt i bund, så kan det være en fordel at tilføje mere glidecreme. Man kan aldrig bruge for meget glidecreme ved brug af analt sexlegetøj.

Vedligeholdelse – Sådan gør du

Ved ordentlig vedligeholdelse, kan du være sikker på at du kan nyde dit buttplug i mange år! Alt du skal gøre er, at rengøre den grundigt efter brug. Det er heldigvis meget nemt! Tænd for det lunkne vand og gnub den ren med fingrene. For ekstra hygiejne bør du anvende en rensevæske til sexlegetøj, som du blot smører på plugget, hvorefter du tager den over med en tør klud. På den måde er dit plug altid frisk og klar til brug!

VægtN/A
Materiale

Silikone

Farve

Hvid, Sort

Størrelse

M

Længde (cm)

8

Bredde (cm)

3,5

Vandresistent

Ja

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SimplePleasure – Silikone Butt Plug Medium Sort”

Du kunne også være interesseret i...

-29%
Ikke på lager
Original price was: 70,00 kr..Current price is: 50,00 kr..
-16%
Original price was: 70,00 kr..Current price is: 59,00 kr..

4.7 ud af 5.0