Vi flytter til et større lager, så vi kan desværre ikke pakke din pakke lige nu. Du er velkommen til at lægge ordre alligevel, men de bliver først ekspederet d. 30/10-2024.
Vi beklager selvfølgelig ulejligheden.
Bedste hilsner Dreamdirty

SimplePleasure – Silikone Butt Plug Small Sort

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 79,00 kr..

90 ml sort anal douche fra dreamdirty
Original price was: 70,00 kr..Current price is: 59,00 kr..

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

SimplePleasure – Silikone Butt Plug i størrelse small er velegnet til begyndere inde for anal sexlegetøj. Med sin bløde form er plugget nem at indsætte. Plugget har en flot glas-krystal i bunden, hvilket giver den et elegant og eksklusivt look.

  • Glasjuvel – For det eksklusive look under leg
  • Høj Kvalitets Silikone – Blød og fleksibel fit
  • Small-udgaven – Perfekt til nybegyndere

Lille butt plug, stor nydelse!

Hvorfor vælge SimplePleasure – Silikone Butt Plug Small?

SimplePleasure’ silikone butt plug i størrelse small, er helt fantastisk til nybegyndere inde for anal leg! Med dens diameter på kun 2,8 cm og en fuld længde på 7,2 cm, er den det perfekte legetøj til at komme i gang med jeres anal-eventyr. Plugget er karakteriseret ved sin small stamme, samt brede base, der sørger for at den bliver siddende hvor den skal under legen. Da plugget er fremstillet i silkeblød silikone, som er fleksibel og rart at røre ved, kan man være sikker på en behagelig og nænsom penetration. Enden af plugget er prydet med en smuk og eksklusiv glaskrystal, der fås i enten sort eller transparent hvid.
Hvis man er på udkig efter mere fylde bagi, så henviser vi til SimplePleasure’ silikone butt plug i medium eller large, som også forhandles her på siden. Og hvis farven sort bliver for kedelig for dig, så kan selvsamme buttplugs også findes i pink. Den pink udgave findes ligeledes i størrelserne small, medium og large.

SimplePleasure – Silikone Butt Plug – Sådan kommer du i gang

Når man anvender analt sexlegetøj er det en helt klar fordel, hvis man slapper helt af. Det er udover hygiejniske årsager, vores helt klare anbefaling at man foretager sig en grundig anal rengøring før brug af sit buttplug, da man på den måde er garanteret en bedre og bekymringsfri leg. Dette gøres evt. vha. en anal douche. Anal rengøring er dog ikke en nødvendighed, men er særligt en god idé, hvis man ikke på forhånd har erfaring med anal stimulation. Sørg derefter for at bruge en god vandbaseret glidecreme, som du smører på snuden af dit plug og bagi. Indfør plugget langsomt og i et tempo, som du føler dig komfortabel med. Er det ikke ligetil, så brug mere glidecreme. Man kan aldrig bruge for meget glidecreme! Oplev straks hvor fantastisk anal stimulation føles, og tag klimaks til et helt nyt niveau.

Sådan holder du SimplePleasure’ Butt Plug rent og lækkert!

Med SimplePleasure’ Silikone Butt Plug får du et anal plug, som du kan nyde glæde af i lang tid. For at få mest ud af dit plug, anbefaler vi god vedligeholdelse og rengøring efter brug. Dette er heldigvis meget nemt. Start med at tænde for det lunkne vand, og gnub plugget rent efter brug. Derefter kan det være en god idé, at anvende en rensevæske til sexlegetøj, da du på den måde er sikret bedst mulig hygiejne. Sprøjt rensevæsken på plugget, og tør det derefter af med en tør klud. Så er dit plug så godt som nyt, og klar til næste gang!

Vægt0,026 kg
Materiale

Silikone

Farve

Sølv, Sort

Størrelse

S

Længde (cm)

7,2

Bredde (cm)

2,8

Vandresistent

Ja

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SimplePleasure – Silikone Butt Plug Small Sort”

Du kunne også være interesseret i...

-29%
Ikke på lager
Original price was: 70,00 kr..Current price is: 50,00 kr..
-16%
Original price was: 70,00 kr..Current price is: 59,00 kr..

4.7 ud af 5.0