179,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

You2Toys – Sex Protz Penispumpe

Sex Protz er en penispumpe fra You2Toys, der er formet som en anatomisk penis. Sleevet har i bunden en blød-manchette, der lukket af omkring penis for et stærkt vakuum. Pres nemt pumpebolden for at øge trykket inde i penispumpens sleeve. Trykket trækker mere blod ud i penis’ svulmelegemer, der gør din person tykkere samt længere.

  • Anatomisk Sleeve – Passer perfekt om penis
  • Pumpebold – Nemt at øge trykket
  • Transparent – Følg forøgelsen af penis

Sex Protz – Tætsidende kvalitets penispumpe

Går du med drømmen om en større penis, så er du langt fra den eneste. Med Sex Protz fra kvalitetsbeviste You2Toys kan du gøre drømme til virkelighed.

You2Toys er kendt i hele verden for deres hav af enestående produkter, der alle er kendetegnet af høj kvalitet og funktionalitet.

Sex Protz penispumpen er ikke en undtagelse. Den har et enestående tætsiddende design, som gør det muligt at tage sleevet på som et kondom. Med den fikse lille håndpumpe, kan du nemt og hurtigt håndtere Sex Protz.

Større penis med en Sex Protz Penispumpe fra You2Toys

Med en Sex Protz Penispumpe kan du forkæle dig selv eller en du holder af med en større penis. Pumpen giver dig nemlig muligheden for, at tilføje de ekstra centimeter du altid har drømt om.

En større penis er dog ikke den eneste fordel, der følger med Sex Protz. Tværtimod.

Udover, at kunne øge sin penis markant, giver pumpen dig også en langt hårdere og stærkere erektion. Som om det ikke var nok, så øger Sex Protz også følsomheden i penis efter brug. Du vil opleve, at selv den mindste berøring føles utrolig sensitiv efter brug. Perfekt før onani eller samleje.

Bemærk: En penispumpe kan ikke give dig en permanent større penis, men kan give dig en markant øgning i en periode efter brug.

Sådan bruger din Sex Protz Penispumpe

At bruge en penispumpe er både sikkert og nemt, og det samme gør sig selvfølgelig gældende for Sex Protz. Sleevet passer langt de fleste penisstørrelser. Sleevet har en længde på 17,2 cm. og sleevets åbning har en diameter på 4 cm.

Før du tager din penispumpe i brug er det en fordel, at bruge en god vandbaseret glidecreme på din penis og sleevets åbning. Det sørger for, at vakuummet holder tæt i længere tid, og sleevet er nemmere at tage på. Sleevet tages på som et almindeligt kondom, hvorefter du pumper tryk ind i sleevet ved hjælp af håndpumpen. Hvis det er første gang, at du anvender en penispumpe, så anbefaler vi ikke, at du bruger den mere end 10 minutter af gangen, hvilket også er mere end rigeligt. Efter brug vil du straks se og mærke forskellen! Meget nemmere bliver det ikke.

Vægt0,191 kg
Bredde (cm)

5,2

Længde (cm)

17

Farve

Transparent

Materiale

ABS, Latex, PVC

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – Sex Protz Penispumpe”