Penis pumpe med håndpumpe til stamina fra you2toys
You2Toys

You2Toys - Personal Trainer Penis Pumpe

189,00 kr.

Nyd synet og følelsen af en længere og fyldigere erektion med Personal Trainer Penispumpen fra You2Toys. Uanset om du er alene eller sammen med en partner, så kan du nyde glæde af en penis pumpe. Perfekt før onani og samleje!

  • Øg følsomheden i det pirrende vakuum
  • Ventil - Bestem selv trykket
  • Få en fyldigere og bedre erektion
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Hvem kunne ikke tænke sig en større følgesvend forneden? Det er nok kun de færreste mænd, som aldrig har drømt om lidt ekstra i de nedre regioner. Realiser dine drømme med en penis pumpe fra You2Toys.

Med Personal Trainer vil du opleve en hårdere, længere og mere fyldig erektion til fordel for dig og din partner. Så uanset om du er på udkig efter en pumpe til onani eller leg med din partner, så vil Personal Trainer ikke skuffe!

Pumpen er utrolig nem at anvende. Indfør din penis i sleevet til at starte med. Når du begynder at pumpe mærker du straks et fortryllende vakuum. I takt med du pumper, vil du føle hvordan blodet trækkes ud i din penis. En følelse der kan drive mange helt udover klimaks!

Da beholderen er transparent, kan du følge med i løbet af hele processen.

Når du er færdig vil du ikke blot opleve en forøgelse af din penis. Du vil også opleve at selv den mindste berøring føles utrolig pirrende, da sensitiviteten øges markant! Du kan med fordel anvende en penisring, så du kan forlænge nydelsen yderligere.

Vha. ventilen kan du nemt og hurtigt lukke trykket ud af penispumpen.

Personal Trainer har en længde på 20,3 cm. Sleevets åbning har en diameter på 2,3 cm, men er fleksibelt så det kan passer de fleste mænd i størrelsen.

Bemærk, at en penispumpe ikke giver dig en permanent penisforøgelse. Sådanne påstande er simpelthen ikke sande. Dog vil du opleve en markant forøgelsen under og efter brug, hvilket kan gøre samlejet eller onanien endnu vildere!

DreamDirty anbefaler:
- Start altid langsomt ud, hvis du er nybegynder
- Brug lidt vandbaseret glidecreme på sleevet
- Sæt pumpen over din penis. Ikke dine testikler
- Brug maks pumpen 10 minutter af gangen
- Stop altid, hvis det gør ondt!

Produktoplysninger

You2Toys
O: 05174370000

Produktinformation

Materiale
PVC
Farve
Transparent
Vibration
Nej
Længde (cm)
20,3
Bredde (cm)
6,3
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)