179,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

You2Toys – Mr. Boner Begynder Penis Pumpe

Gør legen endnu vildere med Mister Boner fra kvalitetsbevidste You2Toys. Nyd synet og følelsen af en større, fyldigere og mere sensitiv erektion. Kan med fordel anvendes før onani eller samleje.

  • Opnå en kraftigere og fyldigere erektion!
  • Øg sensitiviteten i et pirrende vakuum
  • Ventil – Luk nemt trykket ud af sleevet

Har du nogensinde fantaseret om en større penis? Det er vist ingen hemmelighed, at kun de færreste mænd ikke har drømt om lidt ekstra centimeter forneden. Med Mister Boner fra You2Toys kan du gøre fantasi til virkelighed. Oplev en større, fyldigere og mere sensitiv erektion til fordel for dig og din partner. En penispumpe er utrolig let at anvende. Lad din penis omslutte af sleevet. Når du begynder at pumpe vil du straks opleve et pirrende vakuum. Følelsen kan i sig selv drive mange mænd helt til klimaks.

Da sleevet er transparent kan du nyde synet af din penis, der gradvist vokser i takt med dig eller din partner pumper. Efter brug vil du ikke blot opleve en længere og fyldigere erektion. Du vil også opleve en øget sensitivitet, hvor selv den mindste berøring føles utrolig pirrende. Gør onanien eller samlejet endnu mere tilfredsstillende. Efter brug kan du evt. bruge en penisring for at forlænge nydelse endnu mere!

Pumpen har en længde på 21,5 cm. og sleevets åbning har en diameter på 2 cm. Åbningen er fleksibel, så pumpen kan bruges af stort set alle størrelser. Vha. ventilen kan du nemt, hurtigt og sikkert lukke trykket ud af sleevet. Bemærk, at en penis pumpe ikke giver en permanent større penis. Dog vil du opleve en væsentlig større erektion efter brug under samleje eller onani.

Materiale

ABS, PVC

Farve

Transparent

Vibration

Nej

Længde (cm)

21,5

Bredde (cm)

5,5

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – Mr. Boner Begynder Penis Pumpe”

Du kunne også være interesseret i...