199,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

You2Toys – Lille Realistisk Dildo 14,5 cm

Utrolig realistisk dildo fra You2Toys. Den lille dildo er prydet med et sæt kronjuveler samt årer og vener løbende langs skaftet. Oplev en utrolig naturtro følelse af samleje, hvor de kurvede skaft fortryller med målrettet g-punkts stimulation. Med sugekoppen kan du nyde forførende håndfri leg.

  • Naturlig Størrelse – 14,5 cm
  • Kurvet Skaft – Målrettet stimulans under leg
  • Stærk Sugekop – Oplev skøn håndfri onani

Virkelighedstro onani med en lille realistisk dildo

Det er ikke altid størrelsen, men gørrelsen! Der er noget om snakken, og det er You2Toys lille sugekop dildo et levende bevis på. Karakteriseret ved sit naturtro design, der både gør den realistisk af udseende og får den til, at føles meget naturlig at røre ved. Skaftet er prydet med årer og vener, og materialet er meget blødt og fleksibelt, hvorfor den i hånden føles som den ægte vare. Skaftet er kurvet, hvilket gør det nemt at forkæle dit g-punkt med intens og målrettet stimulation. Den lille dildo er med sin længde på kun 14,5 cm. og diameter på 3,3 cm. velegnet til begyndere, eller personer der blot ønsker en virkelighedstro følelse, som ved et almindeligt samleje.

Håndfri sololeg eller hed parleg – Kun fantasien sætter grænser

Som du formegentligt allerede har set, så er You2Toys lille realistiske dildo udsmykket med en stor sugekop i bunden. Sugekoppen kan fastsættes alle jævne overflader, hvilket gør det muligt at nyde fortryllende håndfri leg. Giv fantasien frit løb, og nyd følelsen af et euforisk samleje, der kun stopper når du vil have det stopper. Tag den med i sengen, gulvet eller badeværelset. Kun fantasien sætter grænser. Det fleksible skaft giver en god pasform til legen, hvorfor dildoen kan nydes i diverse stillinger.
Kan også bruges til skøn parleg. Sugekoppen gør den kompatibel med de fleste harness, hvorfor den er en oplagt mulighed til frække strap-on lege.

Hvordan bruger jeg bedst min dildo?

At bruge dildoen er i sig selv ikke en raketvidenskab! Dog er der nogle ting, som du bør overveje, hvis du ønsker den bedst mulige nydelse med dit legetøj. Husk altid at bruge en god vandbaseret glidecreme. Glidecreme gør penetration meget nemmere, og sikrer en mere virkelighedstro fornemmelse under leg. Efter brug anbefaler vi, at du skylder dildoen i lunkent vand og bruger en rensevæske til sexlegetøj. God vedligeholdelse sikrer dig en følgesvend i adskillige år, samt et sexlegetøj, der altid er frisk og lækker til næste gang lysten indtræder.

Vægt0,2 kg
Materiale

Silikone

Farve

Lys

Længde (cm)

14,5

Bredde (cm)

3,3

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – Lille Realistisk Dildo 14,5 cm”