149,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

You2Toys – G+P-Spot Lover Vibrator

Forkæl dit G-punkt eller P-punkt med G+P-Spot Lover fra You2Toys! Med sin buede top har G+P-Spot lover den ideelle udformning til at pirre dit G-punkt eller P-punkt med intens og målrettet stimulation.

  • Silkeblød Silikone – For en behagelige stimulans
  • Kraftig vibrationer & Simpel betjening
  • Perfekt udformet til G-punkt eller P-punkt stimulation

Er du på udkig efter det perfekte sexlegetøj til intens og målrettet forkælelse af dit G-punkt eller P-punkt. Så kigger du det helt rigtige sted! Med G+P-Spot Lover fra kvalitetsbeviste You2Toys får du en simpel, men meget elegant vibrator, der med garanti vil tage dit klimaks til den syvende himmel. G+P-Spot Lover’ buede top har kun en ting til formål, og det er nemlig direkte og intens stimulation af dit G-punkt eller P-punkt. Med sin længde på 14,5 cm. er du garanteret tilstrækkelig en længde til, at G+P-Spot Lover kan nå og ramme din erogene-zone. Og med sit skaft fremstillet i medicinsk silikone, vil dette både være en behagelig og silkeblød oplevelse.

G+P-Spot byder på alt fra blide vibrationer til de mere hårde og intense. Ved at skrue på hjulet i vibratorens bund kan du nemt betjene vibrationerne. Mere simpelt bliver det ikke! You2Toys’ G+P-Spot Lover er meget diskret i størrelsen, så den er nem at have med på farten.
Den anvender 1 x AA batteri, som ikke er inkluderet i prisen, men forhandles her på siden.

Materiale

ABS, Silikone

Farve

Lilla, Sort

Vibration

Ja

Batteri

1 x AA

Længde (cm)

14,5

Bredde (cm)

2,8

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – G+P-Spot Lover Vibrator”