249,00 kr.

På lager

AntalPris pr stk.
3 166,67 kr.

Husk også:

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

You2Toys – Fleksibel Dobbelt Dildo

Fleksibel dobbelt dildo fra kvalitetsbeviste You2Toys. Perfekt til skøn fællesstimulation med en partner! Materialet er ekstremt fleksibelt, hvorfor dildoen også er velegnet til leg sammen med din partner eller, hvor man forkæles vaginalt og analt samtidigt. You2Toys fleksibel dobbelt dildo har en komplet længde på 38 cm.

  • Perfekt fælles nydelse og nærvær
  • Fleksibel – velegnet til dobbelt-penetration
  • Højkvalitets Materialer – Føles naturtro

Beskrivelse

Højkvalitets dobbelt dildo til ethvert behov!

Der findes efterhånden en del dobbelt dildoer på markedet, heriblandt You2Toys enestående fleksibel dobbelt dildo, som kendetegnes bedst ved et højt kvalitetsniveau og multifunktionelle design. Dildoen har en komplet længde på 38 cm og diameter på 3,8 cm, hvorfor den er perfekt til jer, der elsker dyb og fyldig penetration.

Dildoen er prydet med årer og vener, som giver den et særdeles realistisk look. Ikke nok med, at den ser realistisk ud, så er den utrolig naturtro at røre ved. Materialet er modsat mange andre dobbelt dildoer meget fleksibelt, så den kan nyde i alle stillinger og pasformen tilpasser sig undervejs.

Fælles Stimulation med fleksibel dobbelt dildo

Double dildoer (Dongs) bliver ofte brugt til samleje mellem to partnere og til det formål er en fleksibel dobbelt dildo helt perfekt. Oplev fællesnydelse i takt med hinandens bevægelser, og løft jeres klimaks op til nye højder med hinanden. Længden tillader at i helt selv vælger, hvor dyb en penetration i ønsker at nyde. Det fleksible materiale sikrer en god pasform, mens legen står på, idet dildoen let bøjer og tilpasser sig jeres bevægelser.

Mere til dobbelt-penetration?

Hvor det ikke er tilfældet med alle dobbelt dildoer på markedet, er det med denne dobbelt dong fra You2Toys muligt at nyde fræk dobbelt penetration. Dildoen kan nemt og ubesværet bøjes sammen, da materialet er meget fleksibelt, hvilket gør det muligt at forkæle eller blive forkælet analt og vaginalt på samme tid.

Husk, at anvende godt med vandbaseret glidecreme før brug, hvilket dildoen heldigvis er meget modtagelig overfor. Efter brug er det vores helt klare anbefaling at man skylder den i lunkent vand og efterfølgende benytter en rensevæske til sexlegetøj. På den måde er man garanteret et skønt legetøj, som man kan nyde glæde af i mange år.

Yderligere information
Vægt0,43 kg
Bredde (cm)

3,8

Farve

Lys

Materiale

PVC (DILDO)

Længde (cm)

33

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – Fleksibel Dobbelt Dildo”