249,00 kr.

På lager

Husk også:

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

You2Toys – Fisting Hånd m. Sugekop

Fantaserer du om fræk fisting og følelsen af, at blive følt helt ud, så er en Fisting Hånd lige sagen! Håndens form og fleksibilitet gør penetration ubesværet, hvorfor hånden er en udsøgt mulighed for at udleve dine fisting fantasier. Den stærke sugekop gør det muligt, at lege helt håndfrit.

  • Perfekt til frække fisting eventyr
  • Blødt & Fleksibelt materiale – Tilpasser sig
  • Stærk Sugekop – Nyd hånden på alle flader

Beskrivelse

Fisting hånden – Genvej til realistisk nydelse

Går man med frække stretching og fisting fantasier, så kan man med fordel involvere You2Toys Fisting Hånd, som er særligt kendetegnet ved sit høje kvalitetsniveau. Hånden er ekstrem naturtro af udseende, og føles desuden meget realistisk. Det skyldes først og fremmest det naturlige look med årer, rynker og vener. For det andet er materialet utroligt realistisk at røre ved. Da materialet er blødt og fleksibelt, er man garanteret en så ubesværet penetration som muligt, hvilket gør hånden til en oplagt start til udlevelse af dine fisting fantasier. Hånden har en indsættelig længde på 19,3 cm. og en diameter op til 7 cm. Fisting dildoen kan både bruges vaginalt og analt.

Hvordan bruger jeg min Fisting Hånd?

Hvis du ikke før har eksperimenteret med fisting eller stretching, er det meget vigtigt, at du sørger for at tage tingene i et roligt tempo. En god vandbaseret glidecreme er uundværlig, og du kan ikke bruge for meget af det. Smør godt med glidecreme på fisting dildoen, samt vaginalt eller analt. Sørg for at du føler dig komfortabel, så du kan slappe helt af. Føler du besvær undervejs, så tilfør ekstra glidecreme. Mærk det frække og pirrende ved at blive fyldt helt ud! Efter brug er det vores varmeste anbefaling, at du skyller hånden grundigt af. Derudover anbefaler vi, at du benytter en rensevæske til sexlegetøj for bedst mulig hygiejne. Så er den altid klar og lækker til næste gang!

Håndfri penetration med sugekoppen

Som du nok har bemærket, så er You2Toys fisting hånd udstyret med en stor sugekop. Sugekoppen er meget kraftig, og kan bruges på alle jævne overflader. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvor stretching dildoen skal bruges. Om du er i badet, i sengen på gulvet eller lignende, kan du altid nyde skøn og håndfri fisting lege. Bemærk, at brug af sugekoppen til solo leg med fisting kun er anbefalet til erfarne!

Yderligere information
Vægt0,445 kg
Længde (cm)

21

Bredde (cm)

1-7,2

Materiale

PVC (DILDO)

Phthalatfri

Ja

Vandtæt

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – Fisting Hånd m. Sugekop”