205,00 kr.

Ikke på lager

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

You2Toys – Big Dong Lilla Dildo 19,5 cm

Med Big Dong fra You2Toys vil du i al sandhed opleve en fylde, som tager dit klimaks til nye højder. Den realistiske dildo er fremført i en kæk lilla farve. Trods en ikke så virkelighedstro farve, har dildoen et særdeles realistisk design, som sikrer dig en naturlig stimulation helt uden lige.

  • Meget fyldig skaft – Fortryllende stimuli
  • Naturlig at røre ved
  • Realistisk af udseende

Beskrivelse

Fyldig leg med en Big Dong Realistisk Dildo fra You2Toys

Fyldig leg med en Big Dong Realistisk Dildo fra You2Toys
Drømmer du om fyldig leg? Det skal Big Dong fra You2Toys nok hjælpe dig med at efterleve. Dildoen er kendetegnet med sin smukke lilla nuance, som tilføjer lidt ekstra kækhed til legen. Hvis man ser bort fra farven, så har Big Dong et meget virkelighedstro design, hvor kronjuvelerne og skaftet er prydet med årer og vener. Ikke nok med et realistisk udseende, så føles Big Dong meget meget naturtro. Det bløde materiale sikrer en god fleksibilitet, hvormed den realistiske dildo har en god pasform til legen, så den kan nydes i diverse stillinger.
Dildoen har en komplet længde på 19,5 cm. (hvoraf 14,5 cm. kan indsættes) og en diameter på 5,4 cm. Perfekt til dig der elsker fyldig stimulation!

Fræk solo- og parleg med en realistisk dildo

Uanset om du er single eller er sammen med en partner, så vil du kunne nyde glade stunder med en Big Dong Realistisk Dildo fra You2Toys. Den brede base (fungerer lidt som en sugekop) gør, at dildoen nemt kan stå oprejst på gulvet, hvormed du kan ’ride’ den til klimaks. Kun fantasien sætter grænser for, hvor og hvornår Big Dong skal tages i brug.
Du kan også med fordel involvere dildoen til leg med en partner. Forfør eller bliv forført af det fyldige skaft. Giv din partner en pause, mens han samler stamina, så legen varer længere.

You2Toys Big Dong – Husk glidecremen

Det er I sig selv meget nemt, at nyde glæde af din Big Dong dildo. Giv fantasien frit løb, og udlev dine lyster med en skøn følgesvend. For at opnå bedst mulig nydelse, er det væsentligt at bruge godt med vandbaseret glidecreme. Særligt fordi, at skaftet er så fyldigt, vil du opleve en langt mere ubesværet penetration. Efter brug anbefaler vi desuden, at du skylder dildoen i lunkent vand, hvorefter du anvender en rensevæske til sexlegetøj. På den måde er du garanteret bedst mulig hygiejne, samt et sexlegetøj du kan nyde i mange år.

Yderligere information
Vægt0,57 kg
Materiale

PVC

Farve

Lilla

Længde (cm)

19,5

Bredde (cm)

5,5

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – Big Dong Lilla Dildo 19,5 cm”