299,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

You2Toys – Bendy Tulip Rabbit Vibrator

(1 kundeanmeldelse)

Oplev fortryllende stimuli fra en fiks rabbit vibrator af høj kvalitet. Nyd 20 pirrende vibrationsmønstre, og giv dig selv en dejlig varierende leg. Vibratoren har et silkeblødt og fleksibelt skaft, hvorpå der sidder en lille fold, som forkæler din klitoris mens Bendy Tulip er i brug.

  • Større Hoved – Ekstra god nydelse ved penetration
  • Silkeblød fold til at forkæle klitoris
  • 20 Vibrationsmønstre – Find din egen favorit

Forkæl dig selv med en lækker højkvalitets rabbit vibrator fra anerkendte You2Toys. Nyd fræk og forførende stimuli og giv dig selv oplevelser, som du sent vil glemme. Bendy Tulip er kendetegnet ved, at den har et tulipanformet hoved, der giver en fantastisk følelse ved penetration. Skaftet er udført i silkeblød silikone og er derfor meget fleksibel. På skaftet finder du en lille fold, som forkæler din klitoris med skøn nydelse mens Bendy Tulip er i brug. Oplev dobbelt stimulation helt uden lige!

Bendy Tulip har 20 forskellige vibrationsmønstre, der nemt betjenes ved enkle klik på knappen i vibratorens bund. Med et væld af forskellige vibrationsmønstre kan du være sikker på, at du finder det niveau, som passer perfekt til dig. Samtidig med det, bliver Bendy Tullip aldrig kedelig, da du kan nyde en meget varierende leg. You2Toys Bendy Tulip er en rabbit vibrator, som man umuligt kan gå galt i byen med! Anvender 1 x AA batteri. Batterier er ikke inkluderet i prisen, men forhandles her på siden.

Materiale

ABS, Silikone

Farve

Sort

Vibration

Ja

Batteri

1 x AA

Længde (cm)

16,5

Bredde (cm)

3,4

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

1 anmeldelse af You2Toys – Bendy Tulip Rabbit Vibrator

  1. Louise

    Virkelig positiv oplevelse. Har på ingen måder fortrudt! 5/5

Tilføj en anmeldelse af varen