10 stk. king-size xx-large kondomer fra Worlds Best
Worlds Best

Worlds Best - King-Size XX-Large Kondomer 10 Stk.

55,00 kr.

King-Size kondomer fra Worlds Best perfekt til de veludrustet, der mangler lidt mere plads i længden samt bredden. Indenfor XX-Large kondomer er danske Worlds Best kvalitets kondomer, der ikke går på kompromis med sikkerheden. Fremstillet i 100% naturlig latex. Kan sikkert bruges sammen med glidecreme.

  • XX-Large - Mere plads i længden samt bredden
  • Reservoir & Glidecreme - Bedre sikkerhed
  • Topkvalitets - Dansk Produceret kondomer         
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

XX-Large kondomer med pasform

Mangler du lidt ekstra plads, når du bruger dine kondomer? Så kan det være du skal opgradere i længden samt bredden med XX-Large kondomerne fra Worlds Best. Kondomerne er større end de traditionelle kondomer og har en længde på 190 mm og en bedre på 56 mm, så kondomet kan sidde mere behageligt omkring penis under samlejet. Kondomerne kommer med en naturlig pasform, dvs. at kondomerne er fremstillet til at have den samme form som en penis normalt har. Dette gør at kondomet ikke sidder for stramt om penishovedet, men giver lidt mere plads.

Ekstra sikkerhed - Reservoir og glidecreme

Danske Worlds Best King-Size kommer med et reservoir, der samler sæden ved udløsning for at gøre deres kondomer mere sikrer at bruge under samleje. Der er også tilføjet en smule glidecreme, der hjælper med at mindske evt. friktion, der kan opstår, så kondomet ikke tager skade. Fremstillet i 100% naturlig latex, så King-size XX-Large er sikrer at bruge sammen med diverse glidecreme.

Pakken indeholder 10. Stk. King-Size Kondomer.

Kondomerne har følgende dimensioner:

  • Længde: 190mm
  • Bredde: 56mm
  • Omkreds: 112mm
  • Tykkelse: 0,06mm

Produktoplysninger

Worlds Best
036-008-005-TRANSPARENT-UNI

Produktinformation

Materiale
Naturlig latex
Længde (cm)
16,5
Bredde (cm)
7
Reservoir
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)