429,00 kr.

Husk også:

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Womanizer – Starlet 2 Klitoris Stimulator

Kom i den syvnede himmel selv, når du er på farten med Starlet 2 Klitoris Stimulator fra verdenskendte Womanizer. Lad de 4 intensiteter forkæle klitoris med Pleasure Air, der sender bølge efter bølge af nydelse dybt ind i klitoris. Vibratoren er 100% vandtæt, så Startlet 2 også kan nydes under bruseren.

  • 4 Intensiteter – Til den skønne afveksling
  • 100% Vandtæt – Nyd Starlet 2 under bruseren
  • Pleasure Air – Lad dig fortrylle af ren nydelse

Beskrivelse

Fantastisk nydelse både ude og hjemme!

Starlet 2 Klitoris stimulator er fantastisk til at tage med på farten, da den passer perfekt ned i tasken. Med din nye Starlet Stimulator får du 2 intensiteter, som forkæler din klitoris ved hjælp af enestående Pleasure Air teknologi, der sender bølger af nydelse helt ud til fingerspidserne. Nyd fantastiske orgasmer som sender dig i den syvende himmel!

Hvorfor vælge Starlet 2 Klitoris stimulator?

Starlet 2 er perfekt til den moderne kvinde, der ofte er på farten! For den fylder ikke mere end 11,6 cm i tasken, og kan derfor tages med omkring uden at vække opsigt. Starlet 2 har fire unikke intensiteter, som sørger for at din krop forkæles med fortryllende orgasmer. Du kan helt selv skrue op og ned for intensiteten. Derudover er den utrolig lydsvag, så når fantasien får lov til at løbe frit, vil du ikke blive afbrudt af støj. Vil man lege med den i badet, så er det heller intet problem, da din nye Starlet 2 er 100% vandtæt.

Sådan bruger du Starlet 2 Klitoris stimulator

Det kræver ikke en højere uddannelse at kunne finde ud af at bruge Starlet 2! Alt du skal gøre er at tænde for din Starlet ved at holde plus knappen nede i et par sekunder og placere hætten (sugehovedet) på klitoris. Når du har gjort det, kan du selv vælge mellem de 4 intensiteter på plus og minus knapperne, så den tilpasser sig dine behov! Derfra behøver du ikke at gøre mere, for din nye Starlet 2 arbejder selv, så du skal blot nyde de orgasmer som den sender din vej! Når du vil slukke for din Starlet 2 Klitoris stimulator igen så gør du som når du tænder den, men på minus knappen. Du holder minus knappen nede i et par sekunder og så slukker den. Og skulle det ske at den mangler strøm, så placeres USB kablet på de to prikker (magnetisk), og derefter er den klar til opladning. Det tager cirka 30 minutter og du kan opleve at din Starlet 2 bliver varm imens den oplader, men det er helt normalt og intet dårligt tegn.

Nem at vedligeholde – Tips & Tricks

Hvis du passer godt på din Starlet 2, så kan du have den i flere år. Efter brug tager du blot hætten af og skyller den i lunkent vand. For bedste vedligeholdelse, skal du derefter smøre rensevæske til sexlegetøj på overfladen og så tørre det af. Så får du det bedste og mest hygiejniske resultat, samt en hætte der er så god som ny! Hvis du ønsker en mere intens oplevelse og en mere følsom klitoris, så er et godt tip at smøre lidt vandbaseret glidecreme på hætten. Det gør at vakuum teknologien bliver væsentligt bedre og det bliver nemmere at placere hætten hvor den føles allerbedst under leg.

Yderligere information
Vægt0,2 kg
Materiale

ABS, Silikone

Farve

Blå, Rød

Batteri

Indbygget

Genopladelig

Ja

Længde (cm)

11,7

Bredde (cm)

4,5

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Womanizer – Starlet 2 Klitoris Stimulator”