Viser alle 25 resultater

Vibrator Æg

Et vibrator æg kan bruges til udvendigt klitoris stimulans under forspillet inden det indsættes og vibrationerne forkæler hele vagina. Skift nemt mellem mønstrene og styrken fra fjernbetjeningen og find det niveau, der passer bedst eller overlad kontrollen til din partner og lad dem bestemme.

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Ikke på lager

Vibrator Æg - Skøn solo nydelse og frække parlege

Skønne og håndfri orgasmer

Mange går med den tanke, at et vibrator æg udelukkende kan bringe glæde i frække parlege. Det er langt fra tilfældet. Et vibrator æg giver dig nemlig mange fordele sammenlignet med en almindelig vibrator. Den hel klare fordel er, at du kan læne dig tilbage og nyde håndfri leg. Du skal altså ikke udsætte dig selv for meget arbejde og besvær. Tryk på knappen, læn dig tilbage og tag klimaks til helt nye højder. Er du på udkig efter en fjernstyret vibrator til det formål, at forkæle dig selv alene? Så er det vigtigt, at du finder og vælger en, der passer bedst til netop det formål. Mange fjernstyrede æg er udviklet til frække parlege, og gør derfor hovedsageligt gavn til det formål. Vibrator æg er en oplagt mulighed til dejlig selvforkælelse. Faktisk får du en 2-i-1 oplevelse med et fjernstyret æg, da det er perfekt til sololeg, men samtidig også er en ideel mulighed for frække eventyr med din partner.

Vibrator Æg – Perfekt til frække parlege

Et vibrator æg er ikke blot et oplagt sexlegetøj til kvinder, men er samtidig en udsøgt mulighed for at tilføje lidt ekstra pirring og spænding til parforholdet. Vibrator æg findes i forskellige typer, men alle er velegnede til par. Nyd et vibrator æg og overlad styringen til din partner. Gør legen lidt sjovere og giv kontrollen over din egen nydelse til din partner. Perfekt til pirrende forspil i hjemmet, hvor din partner har magten. Eller hav sjove oplevelser ude for hjemmet, hvor du for alvor skal beherske dig for ikke at blive opdaget. Vibrator æg er kendt som den mest hyppige type fjernbetjent sexlegetøj. Eller nyd en fræk par vibrator, og gør samlejet endnu vildere. Nyd pirrende vibrationer, der forkæler dit G-punkt og din klitoris samtidig med, at din partners penis forføres og fortrylles af fantastiske vibrationer. Med et vibrator æg er det kun fantasien der sætter grænser. Slip fantasien fri og oplev og pir hinanden på en helt ny måde. Perfekt til parret, der er på udkig efter nye og spændende ting at involvere i samlejet. Det er ikke uden grund, at det er det mest købte sexlegetøj til par på markedet.

Hvorfor ikke bare en almindelig vibrator? Og hvilket vibrator æg passer bedst til mig?

Man kan sagtens anvende en almindelig vibrator til frække parlege, ligesom alt sexlegetøj kan involveres i samlejet med en partner. Der er dog visse fordele ved et vibrator æg, som en almindelig vibrator ikke helt kan hamle op med. Først og fremmest så er der noget frækt i, at overlade styringen til sin partner. Mærk det uvisse ved ikke længere, at være i kontrol, og oplev uventet og ustyrlig nydelse. Et vibrator æg er det perfekte supplement til et længere forspil og optakt til frækt og pirrende samleje, hvor en almindelig vibrator gør sig bedre under selve akten. Har du til hensigt, at bruge et vibrator æg til fræk sololeg, kan du nyde håndfri leg, hvilket også er besværligt med en almindelig vibrator. Når det så kommer til, hvilket vibrator æg der passer bedst til ens behov og præferencer, kan det være svært at vælge, da der findes et utal af forskellige på markedet. Vi anbefaler at du først og fremmest overvejer, hvorvidt du er på udkig efter et vibrator æg til frække parlege eller sololeg. Og derefter overvejer ting såsom materiale, størrelse og vibrationsfunktioner. Indsnævre du dine præferencer på disse punkter, kan du være sikker på, at finde det der passer bedst til dig!