Viser 1–36 af 153 resultater

Vibrator

Vibrationer kan bare et eller andet, det er måske derfor at vibratorer er blandt det mest populære sexlegetøj til kvinder. Alle er forskellige og det samme er vores nydelse, derfor kommer stimulatorer med flere forskellige måder at tildele stimulation på. Nogle fokuser på den udvendige nydelse på klitoris som en klitoris vibrator eller en magic wand. Hvor modsat en dildo-, rabbit-vibrator mm. forkæler indvendigt med deres skønne vibrationer.

De mest populære kategorier

Bestsellere

alle produkter

Tilbud
Tilbud
299,00 DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
699,00 DKK

Vibrator - Forkælelse med skønne vibrationer

Hvad er en vibrator i det hele taget?

En vibrator er i ordets forstand sexlegetøj, der besidder evnen til at vibrere. Det kommer nok ikke som nogen særlig stor overraskelse, men det er netop af den grund, at vibratorer er det hyppigst købte sexlegetøj til kvinder. Som du måske allerede har opdaget, så findes der et væld af forskellige typer vibratorer, og det kan af den grund være svært at anskueliggøre, hvilken der passer bedst til dig. Vi har her på siden forsøgt at danne et overblik, ved at opdele de forskellige typer vibratorer i kategorierne: dildovibrator, klitoris vibrator, G-punkts vibratorer, rabbit vibrator, vibrator æg, magic wand og Womanizer. Fælles for alle kategorierne er selvfølgelig, at de kan vibrere, men hvad er det så der adskiller dem? Hvilken type kategori en vibrator lander i, afhænger af hvad den skal bruges til, og hvad det er tiltænkt den skal ramme. Om du vil forkæle din klitoris, dit g-punkt eller begge dele samtidigt, så findes der en specifikt til netop det formål. Ønsker du en vibrator til frække parlege eller en unik og anderledes stimuli, så findes de ligeledes til det formål. Tag evt. et kig på vores store udvalg af par vibrator her på shoppen.

Hvorfor er en vibrator en kvindens bedste ven?

Prøver man først at lege med en vibrator, så går det hurtigt op for en, at en vibrator er et uundværligt stykke sexlegetøj. Og finder man først den, som passer perfekt til ens behov, så har man et utal orgasmer i vente. For mange er vibrationer prikken over i’et, når det kommer til at drive klimaks ud over det sædvanlige. Du kender måske følelsen af, at almindeligt onani ikke altid er så tilfredsstillende, som det burde være? Så bør du overveje at overlade styringen til en vibrator. Du vil med garanti opleve stimuli, som du sent vil glemme. De fleste findes med forskellige vibrationshastigheder og vibrationsmønstre, hvilket giver dig muligheden for at finde det program, der passer bedst til dig. Alt efter dine behov, kan du nemlig nyde alt fra blide og bløde til hårde og intense vibrationer. Så frygten for, at det bliver for intens eller blot bliver et forstyrrende element, skal du altså ikke lade dig kure af. Udover frække sololege, er de også en exceptionel tilføjelse til lagengymnastik med en partner. Gør samlejet lidt frækkere, og driv hinanden til fortryllende orgasmer.

Hvilken vibrator skal jeg vælge? Hvilken passer bedst til mig?

Hvilken der passer bedst til ens eget behov, kan være en rigtig svær overvejelse. Da vi ikke har et ønske om, at du skal købe dig fattig ved at prøve dig frem, har vi efter bedste evne forsøgt at anskueliggøre det. Først skal du tage stilling til, hvordan du nemmes drives til klimaks. Er det ved almindelig penetration, klitoris stimuli eller G-punkts stimuli? Ved du først det, så bliver valget noget nemmere derfra.

En dildovibrator er en udsøgt mulighed til dig, der elsker almindelig penetration, og blot ønsker at spice det lidt op med skønne vibrationer. Dildovibratorer er et sikkert begynder valg, da du får en god all around oplevelse, som du ikke kan gå helt galt i byen med. Det er også en oplagt mulighed for, at indsnævre dine behov til næste gang du overvejer at købe sexlegetøj.

Klitorisvibratorer er oplagt til dig, som bare elsker forkælelse af klitoris. Klitoris vibratorer findes som forskellige typer. De klassiske bulletvibratorer går man bestemt ikke galt i byen med, og er et oplagt begynder valg. Ønsker man en mere bred og intens klitoris stimuli, så bør man overveje en Magic Wand. Ønsker man en unik og enestående klitoris stimuli, hvor orgasmer ikke er spørgsmål, så bør man overveje at spendere sine penge på en Womanizer.

G-punkts vibratorer er oplagt til dig, som drives bedst til klimaks ved fast og målrettet G-punkts stimulation. For mange kan G-punktet være svært at ramme ved almindeligt samleje, og et G-punkts legetøj er derfor en sikker vinder.

Rabbitvibratorer er en udsøgt mulighed for at forkæle både klitoris og G-punktet samtidigt. Perfekt til dig, der elsker de lidt mere intense oplevelser. Eller til dig, hvor både klitoris og G-punkt helst skal være i spil for at opnå skønne orgasmer.

En fjernstyret vibrator er til parret, der ønsker at pirre hinandens lyster med fortryllende leg og stimuli. Perfekt til forspil og frække parlege.

Er du stadigvæk i tvivl om, hvad der passer bedst til dig? Eller har du bare svært ved at vælge? Så læs vores komplette guide: ”Find den helt rigtige vibrator. Anmeldelse af 18 enestående vibratorer”.