399,00 kr.

Husk også:

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

VeDO – Thunder Bunny Genopladelig Penisring

VeDO – Thunder Bunny er en genopladelig penisring med to ringe. Den mindste af penisringene sættes om skaftet og den større om testiklerne for at opnå optimal nydelse under samleje eller onani. Den kraftige vibrator sender bølge efter bølge af kraftige vibrationer ud i penisringene og de små kaninører. Under samlejet vil kaninørerne forkæle og pirre din partner klitoris især ved dybe penetrations stød. VeDo Thunder er vandtæt og genopladelig.

  • Vandtæt – Til fræk leg under bruseren
  • Kaninører – Forkæl din partners klitoris
  • 10 Vibrationsmønstre – Find jeres favorit

Beskrivelse

Genopladelig Thunder Bunny Penisring fra VeDO

Er man typen, som værdsætter kvalitet, funktionalitet og design, så er en genopladelig penisring fra VeDO det rette valg. Hos VeDO er kvalitet en mærkesag, hvilket ses af hver og én af deres mange produkter. Deres genopladelige penisring er bestemt ikke en undtagelse.

Thunder Bunny er fremstillet i silkeblød silikone fra top til tå. Silikone sikrer en god tæthed, og sørger samtidigt for en god komfort for bæreren. Penisringen består af to ringe, en vibrator og to små kaninører. Vibratoren tilbyder 10 forskellige vibrationsmønstre. Derudover er den 100% vandtæt og genopladelig (oplader inkluderet i prisen). Thunder Bunny er desuden udstyret med en travel lock, så man roligt kan tage den med på rejser uden frygt for, at den går af i kufferten.

Genopladelig Thunder Bunny Penisring – Bedre sex & onani!

En genopladelig Thunder Bunny Penisring fra VeDO kan med fordel anvendes til samleje og onani. Faktisk kan den med fordel bruges i alle tilfælde, hvor man ønsker en længere, hårdere og mere udholdende erektion.

De to ringe har hvert sit formål. Den lille ring bruges til at omslutte penisskaftet, så blodtilførslen isoleres. På den måde vil man opleve en øget potens i form af hårdhed og styrke! Den store ring bruges til at omslutte klokkeværket, så sædafgangen besværliggøres. På den måde vil man opleve langt mere stamina og udholdenhed. Det perfekte middel mod for tidlig sædafgang. Med Thunder Bunny kan man opleve begge dele på én og samme tid.

De to bløde kaninører kan stimulere din partners klitoris med skønne vibrationer i takt med du støder. Alternativt kan de vendes nedad, så de forkæler dine kronjuveler med skøn eufori. En sand orgasmevinder!

Genopaldelig penisring – Passer den mig?

Thunder Bunny fra VeDO er fremstillet i fleksibelt og strækbart silikone, hvilket gør af den genopladelige penisring passer langt de fleste penisstørrelser. Den lille ring til penis har en diameter på 3,2 cm. og den store ring til kugler har en diameter på 5 cm.

Befinder du dig over disse mål, så kan du roligt regne med et perfekt fit!

Tag klimaks til helt nye højder med skønne solostunder eller pareventyr i fællesskab med Thunder Bunny!

Yderligere information
Vægt0,178 kg
Bredde (cm)

3,2-5

Længde (cm)

9,5

Farve

Lilla, Sort

Materiale

ABS, PU, Silikone

Phthalatfri

Ja

Størrelse

One Size

Vandtæt

Ja

Vibration

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VeDO – Thunder Bunny Genopladelig Penisring”