Lilla rabbit vibrator til G-punkt fra VeDO
VeDO

VeDO - Rockie Opladelig G-Punkts Rabbit Vibrator

529,00 kr.

Med Rockie fra VeDO får du en helt i gennem enestående rabbit vibrator, hvor der er blevet lagt vægt på selv den mindste detalje. Rockie indeholder alt hvad hjertet begærer; 12 vibrationsfunktioner i hver sin ende, indbygget hukommelse, rejselås og meget mere!

  • Kurvet Top - Perfekt til G-punkts stimulation
  • 12 Vibrationsfunktioner i hver ende!
  • Hukommelsesfunktion & rejselås
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Nægter du at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet og design? Så kigger du det helt rigtige sted. Med Rockie rabbit vibratoren fra verdenskendte VeDO, får du en tro følgesvend for livet!

Rockie er et et højkvalitets sexlegetøj fra top til tå! Oplev de mange funktioner og finesser og udlev helt i gennem utrolige orgasmer.

Nyd skøn dobbelt stimuli, hvor Rockie forkæler dig vaginalt samtidig med at din klitoris fortrylles af skønne vibrationer. I hver sin ende sidder er en lille motor med hver sine 12 vibrationsfunktioner. Funktionerne kan styres særskilt, så du kan være sikker på at finde det program der passer bedst til dine præferencer. Vibrationerne er derudover utrolig lydsvage!

Ikke nok med det, så kan du være sikker på at finde dit ynglings program igen, da Rockie har en indbygget hukommelsesfunktion, der finder tilbage til det sidst bruge program efter den har været slukket. Meget smartere bliver det ikke!

På snuden af det lille skaft sidder der en lille "nose", der giver en ekstra intens klitoris stimulation.

Som noget ekstra har Rockie en indbygget rejselås. Det hænder nogen gange, at sexlegetøj kan starte i kufferten når man er ude og rejse, hvilket kan føre til akavede situationer. Med den indbyggede rejselås kan du være sikker på, at Rockie ikke pludselig går af i flyveren!

Rabbit vibratoren er fremstillet i 100% medicinsk silikone, som giver den en silkeblød overflade og gør samtidig skaftet meget fleksibelt. Fleksibiliteten og den let buede top gør det muligt, at nyde en særdeles målrettet stimulation af G-punktet, der uden tvivl vil tage dig i orgasmehimmelen.

Rockie kan nydes i badet (eller i havet for den sags skyld), da den er 100% vandtæt.

Med sin længde på 21,9 cm. (hvoraf 11,5 cm. kan indføres) og diameter på op til 3,3 cm. kan Rockie både nydes af begyndere og erfarne.

Til sidst, så er vibratoren genopladelig, så du behøver ikke bøvle med manglende eller flade batterier. USB oplader-stik er inkluderet i prisen.

DreamDirty anbefaler:
- Brug rigelig vandbaseret glidecreme for en mere behagelig nydelse
- Skyl din Rabbit Vibrator i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne

Produktoplysninger

VeDO
O: 05960190000

Produktinformation

Materiale
ABS
PU
Silikone
Farve
Lilla
Genopladelig
Ja
Vibration
Ja
Længde (cm)
21,9
Bredde (cm)
2,5 - 3,3 cm.
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)