449,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

VeDO – Peach Vibrator Æg

Oplev pirrende stimuli alene eller sammen med en partner. Overlad styringen til din partner eller nyd fortryllende håndfri leg med et høj kvalitets vibrator æg fra anerkendte VeDO. Forkæl dig selv eller din partner med 10 skønne og meget lydsvage vibrationsmønstre.

  • 10 vibrationsmønstre til din nydelse
  • Høj kvalitet fra top til tå
  • Utrolig lydsvag – Meget diskret

Pirrende leg med et vibrator æg

Med et vibrator æg kan du tage klimaks til helt nye højder, og nyde uforglemmelige øjeblikke alene eller sammen med din partner. Rigtig mange tror, at man udelukkende kan nyde glæde af et vibrator æg, hvis man er i et forhold. Det er langt fra tilfældet! Faktisk er et vibrator æg en udsøgt mulighed for at nyde skøn håndfri, hvor du samtidigt har hænderne fri til at nyde resten af din krop.

Når det så er sagt, så er der en grund til, at vibrator æg er blevet så hyppigt anvendt et sexlegetøj til par. Overlad styringen til din partner eller tag kontrollen over din partners nydelse, og mærk det frække ved det spændende og uforudsigelige.

VeDO Peach – Det perfekte vibrator æg

Er man på udkig efter et vibrator æg, så er Peach fra kvalitetsbevidste VeDO bestemt ikke en model man går galt i byen med. Peach er både rig på kvalitet og funktionalitet, hvilket man ikke er det mindste i tvivl om, når man først har Peach mellem hænderne. Ægget er fremstillet i højkvalitets medicinsk silikone, der føles silkeblødt og skånsomt mod huden. Materialet gør, at man nemt kan bære ægget i længere tid uden at føle ubehag.

Den lange snor, gør det nemt at tage vibrator ægget ud efter leg. Fra fjernbetjeningen kan dig eller din partner styre 10 utrolig lydsvage og kraftige vibrationsmønstre. Peach har en længde på 16 cm. med snoren, hvoraf 6 cm. kan indsættes, og en diameter på 3,2 cm. Ægget er genopladeligt (USB-stik inkluderet i prisen). Fjernbetjeningen anvender batteri (inkluderet i prisen).

VeDO Peach – Tag ud i det fri eller læn dig tilbage i sofaen

Uanset om du er på udkig efter et vibrator æg til solo leg eller frække par eventyr, så vil VeDO Peach ikke skuffe. Oplev det frække og pirrende ved, at tage ud i det fri med Peach, hvor du eller din partner har herredømmet over hinandens nydelse.

De lydsvage vibrationer vækker ingen opsigt, men det kræver et godt pokerfjæs ikke at give sig hen til de kraftige vibrationer. Alternativt kan du læne dig tilbage i sofaen med et glas rødvin, og lade peach gøre arbejdet for dig. Uanset om du bruger Peach alene eller sammen med en partner, så vil du uden tvivl blive drevet helt til klimaks.

Materiale

ABS, PU, Silikone

Farve

Lilla

Vibration

Ja

Batteri

Indbygget

Genopladelig

Ja

Længde (cm)

16

Bredde (cm)

3,2

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VeDO – Peach Vibrator Æg”