Glidecreme & Wipes

Glidecreme er et vigtigt tilbehør til leg med dit sexlegetøj eller under samlejet. Du få en mere fantastisk oplevelse med den rigtige glidecreme. En vandbaseret glidecreme kan bruges til alle formål og på alle typer af sexlegetøj. Når det kommer til den silikonebaserede glidecreme må den ikke bruges sammen med silikone sexlegetøj. Latex-kondomer er helt sikker at bruge sammen med begge typer af glidecreme. Er du ramt af overstimulering under sex som fyr, kan du med fordel benytte et bedøvende produkt, der nedsætter følsomheden, så du får et længere samleje til glæde for dig og din partner.

Viser 1-24 af 25 element(er)

Glidecreme & Wipes til mere nydelse, bedre sexliv og hygiejnisk omgang med sexlegetøj

Kend din glidecreme!

Kun de færreste kender ikke til ordet glidecreme. Der er imidlertid mange, der ikke kender til dets mange egenskaber og fordele. Og der er desværre rigtig mange, der fejlagtigt tror at der ikke er nogen forskel på hvilken glidecreme man vælger. Hos DreamDirty har vi lidt groft skåret valgt, at opdele det i vandbaseret og silikonebaseret, da forskellen her er essentiel. Silikonebaserede cremer er kendetegnet ved at have en rigtig lang glideevne, hvilket er en hel klar fordel, da man så ikke behøver at påføre nyt hele tiden mens legen står på. Ulempen er imidlertid, at det ikke kan bruges sammen med alle materialer, da ikke alle materialer har godt af det. Derfor anbefaler vi kun silikonebaseret glidecreme til sexlegetøj af metal og glas og til almindeligt analsex. Vandbaseret glidecreme har den klare fordel, at det ikke på samme måde klistre og så kan det bruges sammen med alle materialer. Både inde for vandbaserede og silikonebaserede cremer finder der specielle varianter. Heriblandt Fleshlube og Tenga Egg Lotion, der gør sig særlig velegnet til deres egne onaniprodukter og Pjur – Analyse Me, hvis aktive ingredienser hjælper ringmusklen med at slappe af, hvilket gør den perfekt til analt samleje. Har man svært ved at beslutte sig, så prøv vores enestående Max Glide glidecreme, der er en hybrid af vandbaseret og silikonebaseret. Altså tager den det bedste fra begge verdener, så man får en lang glideeffekt og en creme, der kan bruges sammen med alle materialer.

Skal glidecreme kun bruges til analleg?

Stort set alle ved, at det er essentielt at anvende en glidecreme når det kommer til skøn fortryllelse i bagenden, men det er altså ikke det eneste formål, hvor det med fordel bør anvendes. Til brug af stort set alt sexlegetøj anbefaler vi faktisk en god creme, da det er med til at give en mere behagelig og optimal nydelse end var man foruden. Derudover er der mange kvinder, der på et tidspunkt har eller på nuværende tidspunkt døjer med ikke at blive våd nok. Det er vigtigt at huske på, at det ikke altid har noget at gøre med, at man bliver opstemt nok. Og man må derfor ikke bebrejde sig selv, hvis det er tilfældet. Men skulle det være sådan landet ligger, så kan man altså med fordel anvende en glidecreme før samleje med en partner eller brug af sexlegetøj.

Bedøvende midler & rengøringsartikler til sexlegetøj - Et længere samleje og en god hygiejne

I denne kategori finder du ud over et stort udvalg af glidecreme og et større udvalg af bedøvende midler og rengøringsartikler til dit sexlegetøj. Hvis dig eller din partner kender til frustrationen ved for tidlig udløsning, så kan I med fordel involvere et bedøvende middel her fra shoppen. De fås både som spray, whipes og gel, og er i sig selv meget simple at anvende. Påfør blot noget på penishovedet (og evt. skaftet) før samleje eller onani, og oplev straks hvordan din sensitivitet nedsættes. Alle vores bedøvende midler består udelukkende af naturlige ingredienser, og er 100% sikre at anvende. Er du usikker på om det er noget for dig? Så start evt. ud med en af vores billige whipes, da de har en perfekt tester størrelser og ikke koster det helt store. Derefter kan du med fordel prøve en spray som EXS – Delay Spray eller en Bull Power – Delay Gel.

Foruden bedøvende midler finder du også forskellige slags rensevæsker til sexlegetøj. Efter brug af dit erotiske legetøj anbefaler vi altid, at du først skylder legetøjet i lunkent vand, for så er at anvende en rensevæske. Ud over rensevæsker findes du også Fleshlight Renewing Powder, der med fordel kan anvendes til at holde dit mandlige onaniprodukt friskt og lækkert.