Tilbehør til sex og sexlegetøj

Tilbehør til sexlegetøj og det gode samleje. Når det kommer til tilbehør, findes der mange forskellige typer erotiske produkter. Hos DreamDirty har vi et væld af vandbaserede samt silikonebaserede glidecreme, så det altid er muligt at finde den rigtige glidecreme til det rigtige formål. Find kondomer i alle størrelser og både med og uden smag. Et af det vigtigste tilbehør indenfor sexlegetøj er en god rengøringsvæske, der altid sikrer at hygiejnen er i top før, under og efter onani samt sex. Flere af vores rengørings produkter kommer med en spray-funktion, der hurtigt fordeler væsken over hele området, så den er let at tørre af. Vores udvalg af tilbehør til erotiske produkter bliver udvidet måned efter måned, så du hele tiden kan finde de sidste nye Trend' i vores webshop.

Viser 1-24 af 46 element(er)

Alt i tilbehør til sex og sexlegetøj - Gør legen endnu bedre

Hvad menes der med tilbehør til sex og sexlegetøj?

Vi har hos DreamDirty lavet en tilbehørs kategori, der indeholder alt hvad man skal bruge af tilbehør til sex og sexlegetøj. Her finder du et kæmpe udvalg af glidecreme & wipes, rensevæsker, bedøvende midler, kondomer, batterier mm. Det rette tilbehør er ofte en essentielt, hvis man vil have de bedste mulige eller sikreste oplevelser med skønt samleje eller brug af erotisk legetøj. Glidecreme er uundværligt, hvis man ønsker optimal nydelse under analsex eller brug af meget sexlegetøj. Ligeledes er rensevæske nødvendigt, hvis man ønsker den bedst mulige hygiejne og vedligehold af ens legetøj. Bedøvende midler er et fantastisk supplement til der, der døjer med for tidlig udløsning eller blot ønsker at forlænge sit samleje eller sin onani. Kondomer er som så meget andet prævention vigtigt, hvis man vil nyde sex med ens partner uden uønsket graviditet. Og det er vigtigt, at have batterier i skuffen, hvis man er stolt ejer af et batteridrevet sexlegetøj. Selvom alt vores tilbehør bruges til vidt forskellige formål, har vi for overblikkets skyld valgt at samle det i en enkelt kategori med dertilhørende underkategorier. Vi håber, at det er med til at anskueliggøre alle de ekstra ting man sommetider behøver, når det kommer til sexlivet og evt. ens legetøj.

Tilbehør til samlejet - Nyd bedre og sikre sex

Under vores tilbehørskategori finder du et stort udvalg af artikler, der kan bruges for et gøre samlejet endnu bedre. Inde for kondomer finder man 3 underkategorier; hhv. regulære, tynde og specielle kondomer. Man kan altså finde alt fra helt almindelige i forskellige størrelser, tynde der sikrer ekstra følsomhed under samlejet til specielle kondomer med forskellige smag og latexfrie. Vi fører mange forskellige kendte mærkevare, heriblandt RFSU, Sagami og Worlds Best.

Til samlejet finder i også et større udvalg af glidecreme. Både vandbaseret, silikonebaseret og specielle cremer med hver sine egenskaber og fordele. Glidecreme er essentielt, hvis man vil opnå bedst mulig nydelse under analsex. Er det første gang man eksperimentere med anal leg, så kan med fordel anvende en Pjur – Analyse Me, der kommer med en afslappende effekt grundet dets aktive og naturlige ingredienser.

Til dem der bøvler med for tidlig udløsning under samleje eller blot ønsker at forlænge samlejet, har vi bedøvende midler såsom spray’ og wipes. Heriblandt EXS – Delay Spray, der enkelt og simpelt sprøjtes på penishovedet før samlejet påbegyndes, hvormed dets aktive ingredienser på naturligvis bedøver følsomheden og dermed forlænger samlejet.

Man vil altså kunne finde alt hvad man skal bruge af tilbehør til samlejet her på shoppen. Har du spørgsmål eller ønsker man vejledning? Så skal du ikke tøve med at kontakte vores kompetente serviceteam, der står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Tilbehør til sexlegetøj - Alt til bedre nydelse og rette vedligehold

Ikke nok med, at vi fører et stort udvalg af tilbehør til sexlivet uden erotisk legetøj, så fører vi også et kæmpe udvalg af tilbehør til brug af sexlegetøj. Glidecreme er ikke blot forbeholdt regulært samleje, men er også en god idé at involvere, når det kommer til leg med sexlegetøj (særligt anal legetøj). Her er det vigtigt, at skelne mellem vandbaseret og silikonebaseret. Vandbaseret glidecreme kan bruges til alle typer materialer, men har typisk en lidt kortere glideevne end silikonebaseret, der dog kun bør bruges sammen med legetøj af metal og glas. Efter brug af sexlegetøj anbefaler vi altid en grundig rengøring for den bedste hygiejne. Dette gøres bedst ved hjælp af en specielfremstillet rensevæske. Det er meget forskelligt om batteridrevet erotisk legetøj kommer med eller uden batterier. Ligemeget hvad, så er det altid godt at have ekstra liggende, hvis man ejer batteridrevet sexlegetøj. Af den grund sælger vi forskellige batterier til at slags sexlegetøj på markedet.