• -15%
  • Spar 15%
Tenga - Misty Onani Æg HardBoiled
Tenga

Tenga - Misty Onani Æg HardBoiled

69,00 kr.
58,65 kr. Spar 15%

Misty ægget fra Japanske Tenga, har sit eget helt unikke mønstre, der har et utal af små trykpunkter. Hver af trykpunkterne stimulere penis-skaftet når Tenga ægget føres op og ned langs skaftet. Gør din onani bedre og intensiverer din onani oplevelse med et onani sleeve, der forkæler din penis fra top til roden.

  • Utal af trykpunkter for pirrende stimulans
  • Tenga ægget kan strækkes fra 6,5-30 cm
  • Tenga glidecreme til engangsbrugs medfølger
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Japanske Tenga er kendte for deres højkvalitets onaniprodukter til mænd. Særligt Tenga Æg er blevet kendte i løbet af årene, da de er helt unikke ift. andre onaniprodukter på markedet, og giver en oplevelse helt uden lige.

Tag nydelse til nye højder med Misty' unikke mønster, der med et utal af prikkende riller, forkæler din penis langs hele skaftet.

Inde i ægget medfølger der en pose med Tenga' specialfremstillede glidecreme. For den bedst mulige oplevelse, anbefaler vi, at du bruger hele posen før Misty tages i brug. 

Misty er en del af Tenga' Hardboiled serie, og har derfor et mere fast sleeve end Tenga' Softboiled produkter.

One-fit stræk-teknologien gør at ægget kan strækkes fra 6,5 cm. til 30 cm. Misty kan altså tilfredsstille alle penisstørrelser.

Da det kan være svært, at gennemskue hvilket Tenga Æg man skal vælge, anbefaler vi at du indledningsvist køber en af Tenga' 2 variantpakker. Hhv. variantpakkerne Tenga' Hardboiled og Tenga' Softboiled. På den måde kan du være sikker på, at finde det mønster, som passer bedst til dig.

Misty er fremstillet til engangsbrug, men en omhyggelig rengøring og tilføjelse af ekstra glidecreme næste gang ægget tages i brug, gør at produktet kan anvendes flere gange. DreamDirty anbefaler at du benytter Tenga' egen vandbaserede glidecreme til dette.

DreamDirty anbefaler:
- Brug rigelig vandbaseret glidecreme for en mere behagelig nydelse
- Skyl dit Tenga Egg i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne

Produktoplysninger

Tenga
026-007-011-TRANSPARENT-UNI

Produktinformation

Materiale
Silikone
Farve
Transparent
Batteri
Ingen
Vibration
Nej
Længde (cm)
6,5 - 30
Bredde (cm)
0,5 - 15
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)