• -30%
  • Spar 30%
lilla Rabbit vibrator med roterende skaft fra sweet smile
Sweet Smile

Sweet Smile - Roterende Rabbit Vibrator

529,00 kr.
370,30 kr. Spar 30%

Forkæl dig selv på en helt ny måde med en roterende rabbit vibrator fra Sweet Smile. Nyd pirrende dobbelt stimuli, hvor du forkæles vaginalt samtidig med at din klitoris fortrylles med skønne vibrationer. Innovativt og unikt design af høj kvalitet.

  • Roterende top - Ekstra intens nydelse
  • Bølget skaft - Lad dig pirrer med stimulans
  • 7 Vibrationsfunktioner & 3 Rotationsfunktioner
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Har du nogensinde hørt om en rabbit vibrator, som kan rotere? Ja du læste rigtigt, rotere! Med Sweet Smile' Roterende Rabbit Vibrator kan du nyde dig selv på en helt ny måde.

Med dens unikke og innovative design, er du garanteret eufori i verdensklasse. Nyd følelsen af bølgerne langs skaftet, der giver en ekstra intens nydelse. For at gøre det endnu vildere kan toppen af rabbit vibratoren rotere. Oplev en utrolig intens følelse, når den let buede top roterer i takt med du forkæles af de skønne vibrationer.

Som om det ikke var nok, så tilbydes din klitoris skøn og pirrende stimulation. Med Sweet Smile' Roterende Rabbit Vibrator er det perfekte sexlegetøj til frække dobbelt orgasmer.

Vibratoren kommer med 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 rotationsfunktioner, så du kan være sikker på at finde den setting, som passer bedst til dine præferencer.

Skaftets overflade er fremstillet i silkeblød silikone, der gør overfladen silkeblød og lækker at røre ved. Ved brug af lidt vandbaseret glidecreme gøres overfladen utrolig glat og klar til leg.

Med sin totale længde på 27,5 cm. og diameter på op til 4 cm. er rabbit vibratoren i en lidt større liga. Det er dog ikke ensbetydende med, at den ikke kan nydes af nybegyndere.

Sweet Smiles' Roterende Rabbit Vibrator anvender 3 x AA batterier. Batterier er ikke inkluderet i prisen, men forhandles her på siden.

DreamDirty anbefaler:
- Brug rigelig vandbaseret glidecreme for en mere behagelig nydelse
- Skyl din Rabbit Vibrator i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne

Produktoplysninger

Sweet Smile
O: 05930280000

Produktinformation

Materiale
ABS
Bedøvende effekt
PU
Farve
Lilla
Batteri
3 x AA
Vandresistent
Ja
Vibration
Ja
Længde (cm)
27,5
Bredde (cm)
2,3 - 4,1 cm.
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)