Lilla multi rabbit vibrator fra sweet smile
Sweet Smile

Sweet Smile - Multi Rabbit Vibrator

449,00 kr.

Unik og innovativ rabbit vibrator fra Sweet Smile, der uden tvivl har et utal af orgasmer at byde på. Den kurvede top gør den perfekt til målrettet G-punkt stimulation og de fleksible 'kaninører' med knopper, giver en anderledes og særdeles direkte klitoris stimulation.

  • Kurvet Top - Perfekt til stimulation af G-punkt
  • Innovativt Design - Optimer din nydelse
  • 10 Vibrationsmønstre - Fra blide til kraftige
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Oplev nydelse helt uden lige med Sweet Smile' Multi Rabbit Vibrator. Vibratoren er kendetegnet ved et unikt og innovativt design samt høj kvalitet, hvor der er blevet kælet for selv den mindste detalje.

Nyd fortryllende dobbelt stimuli, hvor den kurvede top forkæler dit G-punkt samtidig med, at de to lange 'kaninører' giver dig målrettet klitoris stimulation i særklasse.

Med de to silkebløde og meget fleksible kaninører, kan du nemmere justere hvor præcis de rammer din klitoris, og på den måde nyde direkte stimuli som aldrig før. Ikke nok med det, så er hver af 'kaninørerne' udstyret med små knopper, der gør følelsen endnu mere intens.

Multi Rabbit Vibratoren er udsyret med 10 skønne vibrationsmønstre. Alt fra blide til hårde og intense vibrationer. Du kan være sikker på at din favorit gemmer sig i blandt.

Fremstillet i højkvalitets silikone, der ikke nok med at være utrolig fleksibelt, sikrer en silkeblød overflade der er skøn at røre ved. Tilfører du lidt vandbaseret glidecreme bliver overfladen utrolig glat. Invester i dig selv; se og mærk et stykke sexlegetøj helt udover det sædvanlige.

Med sin længde på 19,3 cm. (cirka 10 cm. kan indføres) og diameter der strækker sig fra 2,3 cm. til 3,5 cm, er rabbit vibratoren både velegnet til begyndere og erfarne.

Genopladeligt batteri, så du ikke behøver at lede efter batterier. USB oplader-stik er inkluderet i prisen.

DreamDirty anbefaler:
- Brug rigelig vandbaseret glidecreme for en mere behagelig nydelse
- Skyl din Rabbit Vibrator i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne

Produktoplysninger

Sweet Smile
O: 05930010000

Produktinformation

Materiale
ABS
PU
Silikone
Farve
Lilla
Vandresistent
Ja
Vibration
Ja
Længde (cm)
19,3
Bredde (cm)
2,3 - 3,5 cm.
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)