199,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Sweet Smile – Genius G-Spot Vibrator

Oplev fortryllende G-punkts orgasmer med en simpel og elegant vibrator fra Sweet Smile. Vibratoren har med sin buede top en perfekt udformning til G-punkts stimulation. Forkæl dig selv med alt fra blide til hårde og intense vibrationer.

  • Blød silikone – Rar og nænsom overflade
  • Nem betjening – Kraftige vibrationer!
  • Udformet til G-punkts til klitoris stimuli

G-punkts orgasmer lige ned i håndtasken

Elsker du G-punkts stimulation og skønne G-punkts orgasmer? Eller har du måske ikke endnu erfaret en G-punkts orgasme? Lige meget hvad, så er anerkendte Sweet Smile’ G-spot Lover en orgasmevinder!

Den diskrete størrelse gør den nem, at gemme væk i skuffen eller have med på farten. Trods dens lille størrelse, så må du ikke undervurdere G-spot Lover. Vibratoren har nemlig kun én ting for øje, og det er direkte og målrettet stimulation.

Perfekt udformning, der tager dig helt til klimaks

Genius G-Spot vibratorer kendetegnet ved sin let buede top, der gør den ideel til G-punkt stimulation. Rigtig mange kvinder, har svært ved at opnå en G-punkts orgasme, da det kan være meget besværligt at ramme og forkæle det tilstrækkeligt.

Netop af den grund er G-Spot vibratorens udformning så genial som den er! Den let buede top sikrer, at dit G-punkts kan nyde glæde af målrettede og intense vibrationer. Selvom udformningen er skabt til at ramme G-punktet, fungerer G-Spot Lover også rigtig godt til fortryllelse af klitoris. Så her er altså tale om en lille fikse 2-i-1 vibrator.

Kvalitet og funktionalitet – Sådan bruger du G-Spot Lover

Sweet Smile’ G-Spot vibrator er simpel, men elegant og ikke mindst effektiv. Selve skaftet er udført i medicinsk silikone af høj kvalitet. Silikonen er silkeblød, hvilket gør indsættelse nænsomt og behageligt. Desuden er overfladen utrolig modtagelig overfor vandbaseret glidecreme.

Før du tager vibratoren i brug skal du indsætte 2 x AA batteri. Batterier er ikke inkluderet i prisen, men forhandles her på siden. Vibrationerne tændes nemt ved, at skrue i bunden af vibratoren. Jo længere du skruer op jo kraftigere og hurtigere bliver vibrationerne. Nemmere bliver det ikke, at tage klimaks til helt nye højder!

Vægt0,265 kg
Materiale

ABS, Silikone

Farve

Lilla

Vibration

Ja

Batteri

2 x AA

Længde (cm)

20

Bredde (cm)

3,7

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sweet Smile – Genius G-Spot Vibrator”