sweet smile lilla g-spot vibrator
Sweet Smile

Sweet Smile - G-Spot Lover Vibrator

189,00 kr.

Oplev fortryllende G-punkts orgasmer med en simpel og elegant vibrator fra Sweet Smile. Vibratoren har med sin buede top en perfekt udformning til G-punkts stimulation. Forkæl dig selv med alt fra blide til hårde og intense vibrationer. 

  • Blød silikone - Rar og nænsom overflade
  • Nem betjening - Kraftige vibrationer!
  • Udformet til G-punkts til klitoris stimuli
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

G-punkts orgasmer lige ned i håndtasken

Elsker du G-punkts stimulation og skønne G-punkts orgasmer? Eller har du måske ikke endnu erfaret en G-punkts orgasme? Ligemeget hvad, så er anerkendte Sweet Smile' G-spot Lover en orgasmevinder! 

Den diskrete størrelse gør den nem, at gemme væk i skuffen eller have med på farten. Trods dens lille størrelse, så må du ikke undervurdere G-spot Lover. Vibratoren har nemlig kun én ting for øje, og det er direkte og målrettet stimulation. 

Perfekt udformning, der tager dig helt til klimaks

G-Spot lover er kendetegnet ved sin let buede top, der gør den ideel til G-punkt stimulation. Rigtig mange kvinder, har svært ved at opnå en G-punkts orgasme, da det kan være meget besværligt at ramme og forkæle det tilstrækkeligt. 

Netop af den grund er G-Spot Lover' udformning så genial som den er! Den let buede top sikrer, at dit G-punkts kan nyde glæde af målrettede og intense vibrationer. 

Selvom udformningen er skabt til at ramme G-punktet, fungerer G-Spot Lover også rigtig godt til fortryllelse af klitoris. Så her er altså tale om en lille fikse 2-i-1 vibrator. 

Kvalitet og funktionalitet - Sådan bruger du G-Spot Lover

Sweet Smile' G-Spot Lover er simpel, men elegant og ikke mindst effektiv. Selve skaftet er udført i medicinsk silikone af høj kvalitet. Silikonen er silkeblød, hvilket gør indsættelse nænsomt og behageligt. Desuden er overfladen utrolig modtagelig overfor vandbaseret glidecreme. 

Før du tager vibratoren i brug skal du indsætte 1 x AA batteri. Batterier er ikke inkluderet i prisen, men forhandles her på siden. 

Vibrationerne tændes nemt ved, at skrue i bunden af vibratoren. Jo længere du skruer op jo kraftigere og hurtigere bliver vibrationerne. 

Nemmere bliver det ikke, at tage klimaks til helt nye højder! 

DreamDirty anbefaler:
- Brug en vandbaseret glidecreme for mere behagelig nydelse
- Skyl din vibrator i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne

Produktoplysninger

Sweet Smile
O: 05787540000

Produktinformation

Materiale
ABS
Silikone
Farve
Lilla
Batteri
1 x AA
Vandresistent
Ja
Vibration
Ja
Længde (cm)
14,5
Bredde (cm)
2,8
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)