rødt vibrator æg fra svakom med app
Svakom

Svakom – Ella Vibrator Æg (App-styret)

519,00 kr.

Med Svakom’ Ella Vibrator Æg er både kvalitet og funktionalitet i højsædet. Nyd fræk og uforudsigelig stimuli med 11 kraftige og lydsvage vibrationsmønstre, som nemt kan betjenes fra Svakom’ egen app. Nyd følelsen af silkeblød silikone og et bølget mønster for ekstra stimuli.

  • App-styret - Perfekt til lang distance
  • Diskretion - Meget lydsvag
  • Kan bruges vaginalt og analt
DreamDirty Anbefaler
Antal
  Ikke på lager

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Svakom – Mærk forskellen

Svakom har efterhånden gjort sig noget af et navn inde for sexlegetøj til kvinder. Hos Svakom er kvalitet ikke et spørgsmål, men et faktum, hvilket så sandelig også er tilfældet for deres vibrator æg Ella. Ægget er utrolig elegant af udseende, så man er langt fra i tvivl om kvaliteten, når man først ser Ella i levende live. Ikke nok med, at kvaliteten ses ned til mindste detalje, så mærkes den også helt fantastisk. Ella er fremstillet i silkeblød medicinsk silikone, der gør den nænsom og behagelig at anvende. Bunden af Ella er prydet med et bølget mønster, der giver en ekstra pirrende stimuli. Ella vil uden tvivl tage klimaks til helt nye højder.

Ella – Et Vibrator Æg rig på funktionalitet

Ikke nok med, at Ella er et vibrator æg, hvor kvalitet langt fra er en underdrivelse, så er der bestemt heller ikke gået på kompromis med funktionalitet. Ella er udstyret med 11 kraftige vibrationsmønstre. Vibrationsmønstrene er utrolig lydsvage, hvilket gør Ella meget diskret at anvende. Vibrationerne kan betjenes fra din smartphone med Svakom’ egen app eller via knappen for enden af ægget. Via appen kan du ændre intensiteten af hver af de 11 vibrationsmønstre. Oplev alt fra blide og bløde til kraftige og meget intense vibrationer. Ella er udstyret med en snor, så ægget nemt kan tages ud efter leg. Vibrator ægget er 100% vandtæt, så den nemt kan nydes i badet. Med det genopladelige batteri, behøver man ikke bekymre sig om flade batterier. Oplader-stik er inkluderet i prisen.

Frække og pirrende parleg eller håndfri nydelse

Ella er det perfekte supplement til forspil og frække parlege. Tag kontrollen over din partners nydelse eller slip kontrollen, og overgiv dig til det uforudsigelige. Det app-styrede vibrator æg gør, at distance ikke er et problem. Med andre ord, så er Ella det perfekte sexlegetøj til par der lever i et langdistance forhold. De lydsvage vibrationer gør, at Ella nemt kan nydes i diskretion. Så uanset om man er hjemme eller på udflugt, kan Ella nemt medtages uden at vække unødvendigt opsigt. Mange tror, at vibrator æg udelukkende er et hyppigt anvendt sexlegetøj til folk i parforhold. Det er dog ikke en fejlagtig antagelse. Som single giver Ella dig den mulighed, at du kan nyde uforglemmelig håndfri leg, hvor du har er fri til at nyde resten af kroppen.

Produktoplysninger

Svakom
O: 05958020000

Produktinformation

Materiale
ABS
PU
Silikone
Farve
Rød
Genopladelig
Ja
Vibration
Ja
Længde (cm)
21
Bredde (cm)
3,3
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)