• -10%
  • Spar 10%
SimplePleasure - Squeeze Pocket Pussy åbent
SimplePleasure

SimplePleasure - Squeeze Pocket Pussy

289,00 kr.
260,10 kr. Spar 10%

Squeeze gør det muligt selv at bestemme, hvor stramt onani sleevet skal være inde i pocket pussy'en. Dette gøres nemt ved at ligge det ønskede tryk på trykfladen på siden af pocket pussy'en. Tag styringen over din egen nydelse og oplev stimulation som aldrig før.

  • Tryk-plade - Bestem selv stramheden i sleevet
  • Diskret Design - Let at gemme væk
  • 19 cm dyb - Mulighed for dybere penetration
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Bestem stramheden i din pocket pussy

Skal sleevet være ekstra stram eller har det allerede den perfekte stramhed? Det er muligt helt selv at vælge med Squeeze pocket pussy fra SimplePleasure. Sleevet er lavet i kvalitet TPR, der har den unikke egenskab at den minder utrolig meget om den ægtevare, grundet sine fantastiske fleksible egenskaber. Denne form for fleksibilitet gør at sleevet hele tiden tilpasser sig penisformen inde i pockey pussy'en som en rigtig vagina ville gøre. Åbeningen er ligeledes designet udfra en rigtigt kvindes kønslæber for at give en, så virkelighedstro følelse og look som en ægte vagina giver under sex.

Effektiv rengøring af onani sleevet

Når det kommer til rengøringen af ens onani sleeve, så er en effektiv, hurtigt samt let rengøring altid at fortrække. Alle disse egenskaber tjekker SimplePleasure - Squeeze Pocket Pussy af, da sleevet er fremstillet af højkvalitets TPR, så det ikke kun følelse som den ægtevare, det er ligeså nem at rengøre efter brug. Onani sleevet kan let tages ud af sin cup for en mere effektiv rengøring. Sleevet skylles under lunkent vand efter brug og lad den lufttørre eller dup forsigtigt med et håndklæde. Skal hygiejnen være i helt i top brug efterfølgende en rensevæske til sexlegetøj, da den fjerner det sidste snavs og baktier, så din pocket pussy holder længere.
realtisk følelse af en vagina under onani en højkvalitets onani cup fra SimplePleasure-serien.

DreamDirty anbefaler:
- Brug rigelig vandbaseret glidecreme for en mere behagelig nydelse
- Skyl Squeeze i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne

Produktoplysninger

SimplePleasure
026-006-006-SKINCOLOR-UNI

Produktinformation

Materiale
Jelly (TPR)
Farve
Hudfarvet
Hvid
Sort
Batteri
Ingen
Vandresistent
Ja
Længde (cm)
19
Bredde (cm)
9
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)