• -50%
  • Spar 50%
SimplePleasure - Crystal Dobbelt-Åbning
SimplePleasure

SimplePleasure - Crystal Dobbelt-Åbning

289,00 kr.
144,50 kr. Spar 50%

Crystal Double-åbning fra SimplePleasure er en to-i-en pocket pussy. Som navnet antyder har onani produktet 2 åbnener. Den ene har en realistisk vagina-åbning og den anden har en stram mund til det dejlige blowjob. Du er derfor garanteret en god afveksling i din nydelse med denne pocket pusy fra SimplePleasure.

  • 2-i-1 - Flere muligheder for stimulation
  • Smal midte - Giver et godt greb under onani
  • Låg - Bedre opbevaring mellem brug
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

2-i-1 Pocket Pussy

Det unikke ved denne pocket pussy er at den indeholder 2 forskellige åbninger. Den ene er en realistisk vagina, der er lavet efter en naturtro kopi for at føles så realistisk som muligt. I den anden ende af onani sleevet er den oral' åbning, der ligeledes er en tro kopi af en mund. Mundåbningen er lavet til at være ekstra stram omkring penisskaftet for at give en realistisk følelse af et skønt blowjob. Det fantastiske ved at have 2 muligheder for stimulans, er at man altid kan få afveksling ind i sin onani for en anderledes nydelse. Det smarte låg design, gør det nemt hurtigt at klikke låget på efter brug eller mellem brugen af de to åbninger i pocket pussy'en. Crystal har en smal midte for at give et bedre greb under onani uanset om det er vagina eller mund-åbningen, der tages i brug.

Hvilken glidecreme kan bruges?

Et spørgsmål man ofte stiller sig selv, er hvilken glidecreme man skal bruge sammen med sin pocket pussy. Som det gamle ordsprog lyder "Det er smørelsen, der er gørelsen" Det er også sandt i dette tilfælde, glidecreme og mere glidecreme skal der til, da det gør nydelse meget bedre og øger stimuli betydeligt. Når det kommer til spørgmålet om glidecreme skal være vandbaseret eller silikone baseret, så er svaret simpelt. Glidecremen skal være vandbaseret, da Crystal pocket pussy'en er fremstillet i højkvalitets TPR (Jelly), der sikrer en realistisk følelse omkring hele penis. Hvis man bruger en silikonebaseret glidecreme, risikerer man at dele af TPR'en går i stykker. Benyt derfor altid en vandbaseret glidecreme under onani med din pocket pussy. Se evt. vores udvalg af glidecreme til onani og find din favorit.

Med god rengøring og vedligeholdelse er Crystal en pocket pussy, der vil tilfredsstille dig i flere år.

DreamDirty anbefaler:
- Brug rigelig vandbaseret glidecreme for en mere behagelig nydelse
- Skyl Crystal i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne

Produktoplysninger

SimplePleasure
026-006-002-SKINCOLOR-UNI

Produktinformation

Materiale
Jelly (TPR)
Farve
Hudfarvet
Hvid
Batteri
Ingen
Vandresistent
Ja
Længde (cm)
20
Bredde (cm)
8
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)