79,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Shibari – Bondage Reb Sort 3 m

Gør fantasi til virkelighed med et kvalitets bondage reb. Rebet er perfekt til fiksering af håndled, arme, ankler og ben. Kun fantasien sætter grænser! Oplev et stærkt og holdbart materiale, der føles silkeblødt og skånsomt mod huden.

  • Velegnet til alle former for fiksering!
  • Stærkt og holdbart bomuld
  • Velegnet til begyndere og erfarne

Lad jeres drømme og frække fantasier gå i opfyldelse med et silkeblødt bondage reb. Tag styring eller hengiv dig din partners kontrol og mærk intensiteten ved pirrende bondage leg. Rebet er perfekt til fiksering af arme, ben, håndled og ankler, og kan med fordel bruges til at fastspænde dig eller din partner til sengen, stolen eller lignende. Kun fantasien sætter grænser.

Fremstillet i holdbart og slidstærkt bomuld, der er nemt at slå knuder på og nemt at binde op efter leg, og samtidig sikrer jer den bedste komfort under anvendelse. Rebet har en smuk sort nuance, men fås også i rød her på siden. Med sine 3 meter, er bondage rebet perfekt til stort set alt fiksering, men til nogle bondage lege, er 3 meter ikke nok. Derfor findes rebet også i en 10 meters udgave her på siden. Velegnet til både begyndere og erfarne inde for bondage.

Vægt0,070 kg
Materiale

Bomuld

Farve

Sort

Længde (cm)

300

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shibari – Bondage Reb Sort 3 m”

Du kunne også være interesseret i...