3 meter rødt bondage reb fra shibari
Shibari

Shibari - Bondage Reb Rød 3 m

79,00 kr.

Intensiver legen i soveværelset med et kvalitets bondage reb, og gør drømme til realitet. Tag styring eller hengiv dig til din partner. Perfekt til fiksering af arme eller ben og pirrende bondage leg. Nyd følelsen af et silkeblødt og kraftigt kvalitets materiale. 

  • Velegnet til at binde arme eller ben
  • Silkeblødt materiale - Skånsom mod huden
  • Velegnet til alle - Begyndere og erfarne
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Oplev et væld af nye muligheder udspringe sig med et bondage reb. Med et bondage reb er der ingen grænser for, hvor legen fører jer hen. 

Nyd følelsen af at underkaste dig din partners kontrol eller det forførrende ved, at tage styringen over din partners nydelse. Bondage rebet er perfekt til fiksering af arme, ben, håndled og ankler. Bind din partner til stolen, døren eller sengen. Kun fantasien sætter grænser for hvad et bondage reb kan bruges til. 

Rebet er fremstillet i silkeblødt bomuld, der er skånsomt mod huden og sikrer en god komfort under leg. Materialet er nemt at binde knuder på, og er nemt at binde op efter leg. Rebet er udført i en smuk rød farve, men findes også i sort her på siden. 

Med en længde på 3 meter, er rebet perfekt til fiksering af arme og ben. Nogle bondage lege kræver dog mere længde, og du kan derfor også finde rebet i en 10 meters udgave her på siden. 

Gør drømme til virkelighed og oplev ophidseende bondage. 

Rebet er velegnet til alle. Begyndere såvel som erfarne! 

Produktoplysninger

Shibari

Produktinformation

Materiale
Bomuld
Farve
Rød
Længde (cm)
300
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)