• Ny
Shibari Shibari - Bondage Reb Rød 10 m

Shibari - Bondage Reb Rød 10 m

129,00 kr.

Nyd fræk og ophidseende bondage leg med et bondage reb. Tag styring eller hengiv dig din partners kontrol, og mærk unik og intens nydelse. Rebet er perfekt til fiksering af håndled, arme, ben og ankler. 

Fordele ved SimplePleasure Curved Realistisk Dildo 19 cmPerfekt til fiksering af arme eller ben
Fordele ved SimplePleasure Curved Realistisk Dildo 19 cmVelegnet til shibari
Fordele ved SimplePleasure Curved Realistisk Dildo 19 cmKan både bruges til begyndere og erfarne

Dine fordele:

Man må aldrig undervurdere et bondage reb, da det åbner op for et væld af unikke og enestående muligheder. Dette bondage reb er ingen undtagelse, da kun fantasien sætter grænser for hvad det kan bruges til. 

Overlad styringen til din partner eller tag kontrol over din partners nydelse. Rebet er perfekt til fiksering af håndled, arme, ben og ankler. Fikser din partner til sengene, stolen, døren eller lignende. Eller nyd fræk og pirrende shibari.

Rebet er fremstillet i bomuld, der ligger behageligt og skånsomt mod huden, så dig eller din partner er sikret den bedste komfort. Samtidigt er rebet holdbart, slidstærkt og nemt at slå knude på og binde op efter leg. 

Udført i en smuk rød farve, men findes også i sort her på siden. 

Rebet har en længde på 10 meter, og der er derfor ikke det rebet ikke kan bruges til. Har du behov for et mindre reb, så finde selv samme bondage reb også i en 3 meters udgave her på siden. 

Velegnet til begyndere, erfarne og eksperter inde for bondage og shibari. 

Materialer
Bomuld
Længde (cm)
1000
Shibari
Desværre er produktet ikke blevet anmeldt endnu.

Du vil eventuelt også synes om