159,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Shiatsu – Amber Scent Massage Olie & Glidecreme 200 ml

Amber Scent fra Shiatsu er perfekt til parret, der elsker et skønt og pirrende forspil med massage, og samtidigt elsker at gøre brug af glidecreme. Amber Scent fungerer nemlig både som massage olie og vandbaseret glidecreme. Uanset hvad du vil bruge Amber Scent til, så fungerer den uovertræffeligt!

  • 2-i-1 – Massageolie & Glidecreme
  • Fugtighed Effekt – Silkeblød Hud
  • God glideevne – Klistrer ikke

Forkæl din partner med massage og en god glidecreme

Shiatsu er anerkendt for deres enestående og unikke produkter, og Amber Scent er ikke en undtagelse. Som noget meget specielt, er Amber Scent et 2-i-1 intimprodukt, idet den både fungerer som massage olie og vandbaseret glidecreme. Led forspillet op med en erotisk massage, og lad samlejet tage over med hjælp fra en kvalitets dygtig vandbaseret glidecreme. Amber Scent har en maskulin parfumeret duft, der hjælper fantasien på vej og øger begæret.

Man må aldrig undervurdere en god massage

Når det kommer til at leve lysten og begæret op, så er der intet som en god omgang massage. Massage får jer til at slappe helt af, og er samtidig med til at vække sanserne. Hiv Amber Scent frem, og forkæl hinandens kroppe. Massage Olien kan bruges alle tænkelige steder, hvor man ønsker massage. Olien fugter og blødgør huden, hvilket efterlader en med silkeblød fornemmelse efter brug. Tip: Afslut eventuelt en massage med et blidt handjob til din partner. Glideeffekten vil få det til at føles endnu bedre.

Gå aldrig på kompromis med glidecreme

Ikke nok med, at Amber Scent er en enestående massage olie, så fungerer den også rigtig godt som glidecreme. Amber Scent er vandbaseret, og kan af den grund anvendes sammen med alt sexlegetøj. Så har du en silikone, latex eller plast legetøj i skuffen, så skal du ikke tøve med at tage glidecremen i brug. Derudover er den også sikker at anvende med latex kondomer, så I kan nyde hinanden trygt og beskyttet. Glidecremen har en blød konsistens, så den klistrer overhovedet ikke, hvilket er med til at give en realistisk følelse under brug.

Shiatsu – Amber Scent indeholder 200 ml.

Vægt0,255 kg
Materiale

Vandbaseret

Farve

Transparent

Volume (ml)

200

Længde (cm)

18,5

Bredde (cm)

5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shiatsu – Amber Scent Massage Olie & Glidecreme 200 ml”