499,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Satisfyer – Sexy Secret Trusse Vibrator (App-styret)

Trusse vibratoren fra verdenskendte Satisfyer er designet til dig som ønsker at tage forspillet ud i offentligheden, eller nyde håndfri vibrationer derhjemme. Vibratoren sidder sikkert fastgjort i trussen via magnet og kan tages med overalt, også i badet. Tilhørende app er Gratis og fuldt kompatibel med Android- og Apple-smartphones samt Apple Watch. Er mobilen gået tør for strøm? Så kan fjernbetjeningen nemt tages i brug.

  • Kan bruges via Satisfyer-connect eller fjernbetjening
  • Uendelige kombinationer af styrke- og vibrationsmønstre
  • Stimulere hele vulvaen med ekstra fokus på klitoris

Satisfyer sexy secret trusse vibrator er en lille fræk sag som kan give dig/jer muligheden for at starte forspillet ude, helt diskret. VIbratoren placeres i trussen hvor den holdes på plads af den kraftige magnet. Selve udformningen giver en mere direkte stimulation af dine erogene områder, hele vulvaen med ekstra fokus på klitoris stimuli. Satisfyer-connect appen giver uendelig mange sammensætninger mellem styrke og mønstre på vibrationerne og kan betjenes fra en mobiltelefon, uanset placering. Faktisk kan din partner sende dig nydelse fra et andet land. Fungere med alle smartphones og kan også tilsluttes Apple Watch, helt gratis.

Hvis elektronikken svigter kan fjernbetjeningen tages i brug. Perfekt til fræk forspil i det offentlige.

Måske har du prøvet et vibrator æg, hvilket også kan være en utrolig pirrende oplevelse, hvis du er til indvendig stimuli. Men hvis du er mere til vibrationer direkte på vulvaen og klitoris, så er denne vibrator et must have for dig/jer!

Fremstillet i den højeste kvalitets silikone på markedet, hvilket også betyder at den er vandtæt. Materialet gør den nem at rengøre, skyld vibratoren under lunkent vand og slut af med en omgang rengøring spray til sexlegetøj. USB-oplader medfølger naturligvis.

 

Bredde (cm)

3,9

Længde (cm)

8,5

Farve

Rød

Genopladelig

Ja

Materiale

Silikone

Phthalatfri

Ja

Vandtæt

Ja

Vibration

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer – Sexy Secret Trusse Vibrator (App-styret)”