379,00 kr.

Ikke på lager

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Satisfyer Pro 2 – Next Generation – Klitoris Stimulator

Oplev unik og enestående stimuli helt uden lige! Satisfyer Pro 2 – Next Generation har skabt sig noget af et navn og det er bestemt ikke uden grund. Med den innovative vakuumteknologi og 11 forskellige programmer, der hver tager dig med på en rejse af nydelse som får dig til at vride dig i sengen af ren nydelse. Pro 2 er IPX7 vandtæt, hvilket gør det muligt at tage den med under bruseren eller en tur i karbadet, mens den Whisper-mode gør klitoris stimulatoren ekstra lydsvag.

  • Touchfri – Direkte kontakt ikke nødvendigt
  • Air-Pulse – Nydelse helt uden sammenligning
  • 11 Tryk-intensiteter – Find din egen favorit

Beskrivelse

Uforglemmelig nydelse!

Oplev klitorisorgasmer som aldrig før! Med Satisfyer Pro 2 – Next Generation – Klitoris Stimulator kan du gøre drømme og fantasi til virkelighed. Det er ikke uden grund, at Satisfyer gennem årene har gjort et stort navn ud af sig selv, og i dag er blandt de mest kendte mærkevare inde for sexlegetøj til kvinder. Den unikke vakuumteknologi er en sand orgasmevinder perfekt til kvinden, der vil forkæle sig selv med et væld af skønne orgasmer.

Hvad gør en Satisfyer Pro 2 helt unik?

Selvom Pro 2 af flere kaldes for en klitoris vibrator, så er det ikke ligefrem en almindelig vibrator. Faktisk bliver der ikke rigtig udsendt vibrationer, men pulserende tryk og sug, der gør oplevelsen helt unik og anderledes. Din klitoris isoleres i et skønt vakuum, hvorefter den unikke teknologi tager dig til den syvende himmel. Den enestående teknologi er dog ikke det eneste, der gør Satisfyer Pro 2 til et unikt produkt. En Satisfyer er til kvinden, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Oplev et enestående design, hvor kvaliteten ses og mærkes fra top til tå. Pro 2 ligner til forveksling et wellness-produkt, hvilket giver god mening, da det i al sandhed er til dem, der vægter selvforkælelse højt på dagsordenen.

Sådan bruger du din Satisfyer Pro 2

At nyde glæde af sin Satisfyer Pro 2 kræver ingen ekspertise. Tværtimod, så bliver det ikke meget nemmere. Vi vil faktisk gå så langt at sige, at de er meget nemmere at anvende end almindeligt sexlegetøj, da Satisfyer klarer arbejdet for dig. Spred dine skamlæber lidt fra hinanden, så din klitoris blottes. Hold den nederste knap inde på skaftet, hvorefter det mildeste massage niveau starter. Placer hætten (sugehovedet) over din klitoris. Bemærk, at det ikke er nødvendigt at hætten er i direkte kontakt med din klitoris.Læn dig tilbage og nyd eufori som aldrig før! Ved at trykke på den øverste knap, kan du skifte mellem 11 forskellige massage niveauer. Oplev alt fra bløde og blide niveauer til vilde og intense. Der findes et program til enhver smag. Når du vil slukke din Satisfyer igen, skal du blot holde den nederste knap nede i et par sekunder. Vha. det magnetiske oplader stik, kan du nemt og hurtigt oplade din Satisfyer Pro 2. Du skal derfor aldrig bekymre dig om manglende batterier.

Nem at vedligeholde – Tips & tricks

Ved god vedligehold kan du nyde glæde af din Satisfyer Pro 2 i rigtig mange år. Det er heldigvis nemt! Suge Hætten kan nemt tages af og på, så den er nem at rengøre. For at opnå den bedst mulige hygiejne anbefaler vi, at du tager en rensevæske til sexlegetøj i brug. Skyld suge hætten i lunkent vand, hvorefter du fordeler en rensevæske let hen over hætten og tørre det af. Så er suge hætten så god som ny!Et godt tip, hvis du ønsker at gøre legen endnu mere intens er, at påføre lidt vandbaseret glidecreme på hætten. På den måde kan du mærke vakuumteknologien væsentligt bedre, og nemmere tilpasse hvor hætten er placeret under leg. Oplev multiorgasmer som aldrig før med Satisfyer Pro 2!

Yderligere information
Vægt0,385 kg
Materiale

ABS, Silikone

Farve

Brun, Hvid

Batteri

Indbygget

Genopladelig

Ja

Længde (cm)

16

Bredde (cm)

4,5

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Pro 2 – Next Generation – Klitoris Stimulator”