Rosy Gold – Eksklusivt Vibrator Æg

429,00 kr.

1 på lager

200 ml biologisk vandbaseret glidecreme fra Just Glide
129,00 kr.
Just Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml06
79,00 kr.
4 stk. AAA batterier fra Panasonic
29,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Spice forspillet, samlejet eller soloeventyrende op med en eksklusivt vibrator æg fra Rosy Gold. Vibratoren er udstyret med 10 skønne vibrationsmønstre, der nemt kan betjenes med fjernbetjeningen af dig eller din partner. Kun fantasien sætter grænser for hvor og hvornår Rosy Gold’ Vibrator Æg skal tages i brug.

  • Rig på kvalitet og funktionalitet
  • Perfekt til par- og solo leg
  • 100% vandtæt – Kan tages med i badet

Rosy Gold – Et vibrator æg der kan det hele

Der findes efterhånden en del valgmuligheder indenfor vibrator æg. Her på shoppen er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af kvalitets vibrator æg. Hvad kvalitet angår er Rosy Gold langt fra en undtagelse. Tværtimod, så får du et vibrator æg der kan det hele.

Rosy gold – Design og funktionalitet

Er man på udkig efter et vibrator æg, der selv kan tilfredsstille de kræsne, så er Rosy Gold en sikker vinder. Det eksklusive design er ikke til at tage fejl af. Med sin glatte overflade, diameter på 3,4 cm og indsættelige længde på 7 cm. er ægget nemt og nænsomt at indsætte, samt meget modtagelig overfor vandbaseret glidecreme. Materialet er 100% vandtæt, hvorfor Rosy Gold nemt kan medtages i karbadet eller under bruseren. Vibratoren er udstyret med 10 skønne vibrationsmønstre, der nemt kan betjenes på afstand fra den tilhørende fjernbetjening. Med i købet får du frække og sjove dørhåndtag ophæng, som du kan bruge som en fræk tilføjelse eller for sjovt, når vennerne er på besøg. Rosy Gold’ Vibratot Æg anvender 2 x AAA batterier, der ikke er inkluderet i prisen, men forhandles her på siden.

Frække par eventyr eller hed solo leg?

Rosy Gold’ vibrator æg er perfekt til forspil og frække lege sammen med din partner. Overlad kontrollen til din partner, og mærk det pirrende og forførende ved det uventede. Eller tag kontrollen over din partners nydelse. Kun fantasien sætter grænser for, hvor og hvornår jeres vibrator æg skal tages i brug. Så uanset om I hjemme, på besøg eller udflugt så kan vibratoren medtages, hvormed i kan opbygge og nyde et langt forspil i løbet af hele dagen, så i til sidst ikke kan holde fingrene fra hinanden.
Rigtig mange er af den opfattelse af, at man som single kvinde ikke kan nyde glæde af et vibrator æg. Det er langt fra tilfældet, da der er utroligt mange fordele ved at involvere et vibrator æg i solo legen. Nyd pirrende håndfri leg, hvor du samtidig har hænderne fri til at nyde resten af din krop. Læn dig tilbage i sengen, giv fantasien frit løb og lad Rosy Gold’ Vibrator Æg gøre arbejdet for dig.

Vægt0,220 kg
Materiale

ABS

Farve

Rosa guld

Vibration

Ja

Batteri

2 x AAA

Længde (cm)

7

Bredde (cm)

4

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosy Gold – Eksklusivt Vibrator Æg”

4.7 ud af 5.0