99,00 kr.

På lager

Husk også:

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Rebel – Silikone Penis Extension Sleeve

Overrask din partner med en større erektion og forkæl hinanden med et mere udholdende samleje. Alt sammen med et kvalitets penis sleeve fra Rebel. Sleevet er fremstillet i silikone fra top til tå, som føles silkeblødt og giver sleevet en god glideevne.

  • Større penis – dybere og fyldigere leg
  • Mere udholdenhed under samlejet
  • 100% silikone – God glideevne

Beskrivelse

Går du med et ønske om et par ekstra centimeter forneden? Du er langt fra den eneste og med Rebel’ Silikone Penis Sleeve kan du gøre dine ønsker til virkelighed! Forkæl dit samleje med en længere, fyldigere og mere udholdende erektion! Perfekt til dig, der sommertider er lidt for hurtig på aftrækkeren.

Sleevet er meget nemt at anvende, da det er meget fleksibelt. Træk det blot over din penis som et almindeligt kondom. Husk at et penis sleeve ikke kan erstatte et almindeligt kondom. Rebel’ Penis sleeve er fremstillet i medicinsk, der føles silkeblødt og sikrer en rigtig god glideevne!

Sleevet har en længde på 16 cm. og en diameter på 3,5 cm. Selvom sleevet ikke er nært så fleksibelt som alternative produkter på shoppen, har det stadigvæk en hvis fleksibilitet.

Yderligere information
Vægt0,095 kg
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Længde (cm)

16

Bredde (cm)

3,5

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rebel – Silikone Penis Extension Sleeve”