199,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Rebel – Realistisk Sprøjte Dildo 21 cm

Opnå den mest realistiske sexoplevelse med en sprøjte dildo fra Rebel. Dildoen har et naturtro udseende, og føles meget realistisk. Ikke nok med det, så fungerer den præcis som en ejakulerende penis, da den kan sprøjte. Dildoen kan sprøjte med alle slags væsker.

  • Formet til realistisk nydelse
  • Kan bruges med alle væsker
  • Sprøjte Effekt – Gør legen ekstra fræk

Sprøjte dildo – Forveksler onani med rigtigt samleje

Der findes rigtig meget sexlegetøj i dag, men ikke meget der kan levere en naturlig afslutning præcis som en ejakulerende penis gør under samleje. Det har Rebel gjort noget ved med deres enestående sprøjte dildo. Dildoen er fremstillet i et fleksibelt og naturtro materiale, der giver den et naturligt look med vener og årer. Samtidigt er den meget realistisk at røre ved. Med en længde på 21 cm. og diameter på 3,5 cm. er du sikret en dyb og fyldig penetration. I bunden af dildoen er en 80ml. beholder, som du kan påfylde med en vilkårlig væske. Når du nærmer dig dit klimaks, skal du blot trykke i bunden, hvorefter dildoen giver aflad på sine væsker. Du vil hurtigt kunne forveksle onanien med en vaskeægte sexoplevelse.

Hvordan bruger jeg en sprøjte dildo?

Det er heldigvis meget nemt, at tage din sprøjte dildo i brug. Beholderen i bunden (80ml) kan nemt tages ud. Beholderen er nem at påfylde, og kan rumme alle slags væsker. Dog anbefaler vi, at du anvender porno sæd (forhandles her på siden), da det ligner den ægte vare til forveksling, og sikrer en autentisk oplevelse. Efter at have sat beholderen med væske tilbage i dildoen, er det meget nemt at få den til at sprøjte. Ved at klemme om bunden på skaftet sprøjter og spjætter dildoen som en ejakulerende penis. Frækkere bliver det ikke!

Tips & tricks til brug og vedligehold

Når du tager din sprøjte (cumshot) dildo i brug anbefaler vi, at du benytter en god vandbaseret glidecreme. Glidecreme gør penetration nemmere, og sikrer samtidigt en mere naturtro fornemmelse af penetration. Efter brug anbefaler vi, at du skylder dildoen og dens beholder i lunkent vand. Brug gerne en rensevæske til sexlegetøj, som du smører/sprøjter på dildoen og i beholderen, hvorefter du tørrer det af med en tør klud. Ved god vedligehold er du garanteret en tro følgesvend i mange år, som altid forholder sig lækker og tiltalende til næste gang lysten indtræder.

Vægt0,25 kg
Materiale

PVC (DILDO)

Længde (cm)

21

Bredde (cm)

4,5

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Farve

Lys

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rebel – Realistisk Sprøjte Dildo 21 cm”