Rebel – Extension Penis Sleeve m. Vibration

199,00 kr.

1 på lager

10 stk. Hi-Watt Alkaline LR-44 batterier
29,00 kr.
20 ml vandbaseret glidecreme fra Just Glide
39,00 kr.
Just Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml06
79,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Oplev en større, stærkere og mere længerevarende erektion med et fantastisk penis sleeve fra Rebel. Sleevet har en ring til kuglerne, der tilfører ekstra udholdenhed til legen. Derudover får du en lille bullet vibrator med, der forkæler dig og din partner med skønne vibrationer.

  • Større, stærkere og længerevarende erektion
  • Forkæl din partner med skønne vibrationer
  • Ring til Kuglerne – For mere pirrende nydelse

Holdbarhed, vibration, bedre sex!

Hvorfor vælge Rebel – Extension Penis Sleeve m. Vibration?

De fleste nyder at have sex, men kan sidde med følelsen af at det er for hurtigt slut. Med Rebels Extension Penis Sleeve m. vibration kan du ikke blot få en længerevarende erektion, men også større og stærkere en af slagsen. Men det er ikke det eneste! Rebel har nemlig sørget for en indbygget vibrator, så nu får du ikke blot muligheden for at tilfredsstille din partner ved hjælp af penetration, men også med en vibrator som rammer de gode punkter! Vibrationerne gavner ikke kun din partner, men også dig! Vibrationerne kommer til udtryk med 10 forskellige vibrationsmønstre, så din partner og dig, selv kan vælge hvad der føles bedst for jer. For at forlænge udholdenheden så har Rebel sørget for at det ikke blot er sleevet som sørger for at forlænge nydelsen, men også en ring der placeres rundt om kuglerne.

Sådan bruger du Rebel – Extension Penis Sleeve m. Vibration

At bruge Rebel’ Extension Penis Sleeve er ligeså nemt, som at anvende et almindeligt kondom, idet det tages på samme måde. Vær dog opmærksom på at dette ikke er en erstatning for et almindeligt kondom, da det ikke har samme præventive effekt. Åbningen har en diameter på 2 centimeter, men er meget fleksibel, så den passer alle størrelser. Ringen sørger for, at sleevet bliver siddende hvor det skal. Sørg for at penis er erigeret før brug. Smør derefter lidt vandbaseret glidecreme på din penis, hvorefter det er nemmere at tage dit extension penis sleeve på.

Nem at vedligeholde

Sørger du for at vedligeholde dit Extension Penis Sleeve kan du nyde glæde af det i mange år. Sørg for at rengøre sleevet i lunkent vand efter brug. For den mest hygiejniske rengøring, så brug rensevæske efter brug. På den måde er du helt sikker på at have fået bakterierne væk, og så er dit sleeve klar til næste gang!

Vægt0,130 kg
Materiale

ABS, TPR

Farve

Sort

Vibration

Ja

Batteri

3 x LR-44

Længde (cm)

16

Bredde (cm)

3

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rebel – Extension Penis Sleeve m. Vibration”

4.7 ud af 5.0