Realistiske Dildoer

Den realistiske dildo har altid været det folk har forbundet med sexlegetøj. Med en dildo får du en realistisk indvendig stimulans under penetrering. Flere af dildoerne er yderst naturtro med årer, der løber langs skaftet for at give en afvekslende følelse under onani. Udover at virke ekstra stimulerende, så hjælper en realistisk dildo også fantasien bedre på vej, så din nydelse kan blive forstærke igennem den mentale del, der er så vigtig for en skøn orgasme. De fleste kommer med en stærk sugekop, der gør det muligt at sætte den realistiske dildo fast på alle glatte overflader. Den perfekte invitation til at prøve kræfter med håndfri leg, hvor hænderne giver stimulans til andre områder af din krop. Materialevalget spiller også ind, hvis du er til en mere fast fornemmelse, kan du med fordel vælge en fremstillet i pvc, skal den være silkeblød er silikone det helt rigtige valg til dig.

Viser 1-21 af 21 element(er)

Realistisk og naturtro stimuli med en realistisk dildo

Hvordan adskiller en realistisk dildo sig fra andre dildoer?

Som navnet også hentyder til, så adskiller realistiske dildoer sig fra andre typer på markedet ved at have et naturtro touch. De er typisk kendetegnet ved, at ligne den ’ægte vare’ med penishoved, årer langs skaftet og kronjuveler. Ved de fleste realistiske dildoer kan det faktisk være svært at se og mærke forskel fra en rigtig penis. Det smarte ved en realistisk dildo sammenlignet med en almindelig penis er, at du her helt selv vælge form og størrelse. Her hos DreamDirty forhandler vi nemlig et stort udvalg, så de findes i alle former, størrelser og i forskellige farver. Mange kvinder vil beskrive en realistisk dildo som deres foretrukne sexlegetøj. Dette skyldes hovedsageligt, at det er det tætteste man kommer på følelsen af et rigtigt samleje. Nogle vil måske endda gå så vidt at sige, at en realistisk dildo giver en bedre stimulation, da man helt selv kan vælge den form, farve, fylde og dybde, der passer bedst til ens præferencer.  Størstedelen af vores realistiske dildoer kommer med en kraftig sugekop, der giver dig den fantastiske mulighed, at du kan nyde håndfri leg. Påsæt sugekoppen på en glat overflade, forestil dig din drømmefyr, og tag klimaks til helt nye højder.

Realistisk dildo – Er det størrelsen eller gørrelsen?

Som før nævnt, så er det geniale ved realistiske dildoer, at de findes i alle former, størrelser og farver. Du altså helt selv vælge ud fra dine behov og præferencer. Det betyder dog, at du skal gøre op med dig selv om det er størrelsen eller gørrelsen der tæller. Er du til en meget dyb og fyldig penetration? Eller er du til buede former, der rammer dit G-punkt i den helt rigtige vinkel. Uanset hvad du foretrækker, så har vi den perfekte følgesvend til formålet. Nogle kvinder foretrækker en stor realistisk dildo, da de elsker følelsen af at blive fyldt ud, hvor andre måske finder det lige voldsomt nok, og derfor foretrækker en mindre, men mere direkte og målrettet penetration. Endvidere står du med beslutningen om, hvorvidt du er til lys hudfarve, mulat kulør eller mørk hudfarve. Her på siden finder du dem i alle kulør og farver. Vi har sågar realistiske dildoer i transparent og pink, så du kan være helt sikker på at finde det rigtige match. Overvejer du form, størrelse, sugekop eller ej og farve, så finder du nemt og hurtigt den realistiske dildo, som passer bedst til dine lyster og dine præferencer.

Realistisk dildo til fræk sololeg? Eller til hed parleg med din partner?

Som vi allerede har været en del inde på, så er en realistisk dildo det perfekte sexlegetøj til kvinder, når det kommer til fræk og pirrende soloeventyr. Men vi har endnu ikke været inde på, hvor fantastisk en realistisk dildo kan være, når det kommer til sex sammen med en partner. Du kan selvfølgelig anvende den på din partner, som du kan med enhver andet sexlegetøj. Men størstedelen af vores sortiment kan også anvendes som strap-on dildoer, da de er kompatible med de fleste harness. Ved brug af en strap on, kan du forkæle din partner med skøn stimulation. Om dig eller din partner foretrækker vaginal eller anal stimuli er ingen hindring. Her på siden har vi nemlig også realistiske dildoer, der fungerer rigtig godt til anal stimulation. Både som strap-on dildo og som almindelig dildo. Hvis du er på udkig efter en realistisk dildo til fræk parleg, så anbefaler vi at du lige tjekker op på O-rings målet på den harness du overvejer at købe. Her på siden forhandler vi også Harness med fleksible O-ringe, så de er kompatible med stort set alle realistiske dildoer.