Den kendte Rabbit Vibrator også kendt som Rabbit Dildo tog verden med storm efter den blev fremvist i ”Sex and the City”, hvor Charlotte mente, at hun ikke længere havde brug for mænd, da hendes nye sexlegetøj til kvinder kunne gøres det ligeså godt. Om du har lyst til at opgive mænd bagefter lader vi være op til dig, men en ting er sikker, en Rabbit Vibrator er et fantastisk stykke legetøj, der modsat en almindelig vibrator, stimulerer både vaginalt & klitoris på samme tid. Her på siden har alle produkterne hver sin unikke egenskab. Nogle kommer med vidt forskellige vibrationsfunktioner, hvor andre kommer med roterende skaft, heating-funktioner og stødeimpulser mm. Der er mange muligheder, og her finder du alt fra en billig rabbit vibrator til versioner af meget høj kvalitet. Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at den ikke vil skuffe! Find inspiration i vores guide omkring rabbit vibratorer.


Rabbit vibrator - Det orgasmesikre 2-i-1 sexlegetøj

Rabbit vibrator – En kendis inde for sexlegetøj til kvinder

Du har med stor sandsynlighed set eller hørt om en rabbit vibrator før, og du har måske endda ladet dig fortælle fra omgangskredsen, hvor fantastisk et sexlegetøj det er. Gennem årene har de nærmest opnået en stjernerolle inde for sexlegetøj til kvinder. Dette skyldes hovedsageligt Sex & the City serien, som størstedelen af alle kvinder har nydt og set. Mange af jer husker måske det afsnit i første season, hvor Charlotte lukker sig inde i sit soveværelse med sin rabbit vibrator. Selvom Sex & the City selvfølgelig er en fiktiv serie, så kan mange nikke genkendende til, at man får lyst til at gøre præcis det samme som Charlotte, når først man har prøvet en rabbit vibrator på egen krop. Efter afsnittet i Sex & the City fik rabbit vibratoren for alvor sit gennembrud. Og selvom mange måske har glemt afsnittet, så er dette langt fra tilfældet for den verdenskendte vibrator. Til dem af jer, der ikke ved det, så er en rabbit vibrator kendetegnet ved, at den foruden af være en almindelig dildovibrator, har en ekstra vibrator påsat skaftet. Du kan altså modsat andet sexlegetøj til kvinder, forkæle dit G-punkt og din klitoris simultant i takt med dine bevægelse.

Hvilken rabbit vibrator skal jeg vælge? Hvilken passer bedst til mig?

I takt med at rabbit vibratoren er blevet så kendt og udbredt et sexlegetøj, er der selvfølgelig kommet et væld af forskellige slags på markedet. Her hos DreamDirty praler vi gerne af vores flotte udvalg, men et stort udvalg gør det ikke nødvendigvis nemmere, at finde den, der passer bedst til ens egne behov og præferencer. Da vi selvfølgelig ikke har et ønske om, at du skal købe dig fattig ved at prøve dig frem, har vi sammensat nogle anbefalinger til nogle overvejelser du bør gøre dig, før du begiver dig i kast med din første rabbit vibrator. Først og fremmest bør du overveje materialevalg. Her på siden finder du rabbit vibratorer fremstillet i alt fra plast og silikone til jelly. Materialevalg er en vigtig overvejelse, da det kan variere meget om man foretrækker hårdhed og fasthed eller blødhed og fleksibilitet. Du bør samtidig overveje størrelse, da det naturligvis er forskelligt hvor meget dybde og fylde man foretrækker. Endvidere bør du overveje vibrationsfunktioner. Det kan være meget individuelt om man foretrækker vibrationshastighed eller forskellige vibrationsmønstre. Heldigvis tilbyder mange af dem her på siden begge dele. Hvis du først har overvejet ovennævnte før du investerer i en rabbit vibrator, så kan det ikke gå helt galt.

Rabbit vibrator eller Rabbit Dildo – en orgasmegivende følgesvend

Rabbit vibrator eller rabbit dildo? Kært barn har mange navne. Uanset hvilken fra vores sortiment du køber, så kan du være sikker på en ting, og det er at den vil tage dit klimaks til helt nye højder. Den stimuli du vil opnå, kan på ingen måde sammenlignes med hvad du før har oplevet ved simpel onani og almindeligt samleje. Rabbit vibratorer er opfundet til at skabe en nydelse, der er skræddersyet til kvindekroppen. Dette ses oftest af den gode pasform, der gør at de ligger sig perfekt ind til kroppen. Ved at stimulerer klitoris og G-punktet samtidig er du sikret stimuli helt uden lige. Har du drømt om frække dobbelt orgasmer, så er en rabbit dildo lige sagen. Gør din fantasi til virkelighed, og oplev nydelse du sent vil glemme. Men pas på, for som i tilfældet med Charlotte fra Sex & the City, kan en rabbit dildo hurtig blive meget vanedannende. Dog er skøn nydelse og selvforkælelse ikke det værste, at blive afhængig af. Tværtimod er det kun godt for sundhed og velvære, hvilket er grunden til at vi mener, at enhver kvinde bør unde sig selv en rabbit dildo.

Start det nye år med10% rabat på dit næste køb!

Interesseret i sexlegetøj? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende materiale som Guides, Unikke Rabatter m.m.