Pocket pussy er et af de mest populære onani produkter til mænd og der kommer hele tiden nye pocket pussy på marked med nye features. Når du bruger din onani cup kan du forvente en nydelse ud over det sædvanlige. Ønsker du onani i verdensklasse er en pocket pusy (onani cup) med sugeeffekt en sikker vinder inde for sexlegetøj til mænd. Det skyldes at det indvendige vakuum giver en følelse som hvis du fik et ægte dybt blowjob. Sammen med det indvendige mønstre i sleevet som er indersiden af pocket pussy’en får du en onani oplevelse som aldrig før. Det er vigtigt at du sammen med din pocket pussy bruger rigeligt med vandbaseret glidecreme, da det sikre en friktionsfri bevægelse, så du rigtigt kan nyde rillerne i onani sleevet. Du kender måske allerede mærker som Fleshlight, Tenga, og ikke uden grund. Begge har lavet pocket pussy til mænd i mange år og deres erfaringer har gjort deres produkter til nogle af de bedste på marked selv i 2020.

-23%
-15%
129,00 DKK
-32%
-12%
1.499,00 DKK
-36%
-14%
59,00 DKK

Pocket pussy - Udlev ultimative onanioplevelser

Realistisk vagina eller pocket pussy, så naturtro som overhoved muligt

En pocket pussy, også kaldt en realistisk vagina, er nok det mest gængse sexlejetøj til mænd. Og det er der en grund til, nemlig at du med en pocket pussy vil opleve så autentisk en nydelse, at din hånd ikke længere kan følge med. Du kender måske det med, at den klassiske spiller bliver trættende og triviel i længden, og det er af grund måske på tide, at du prøver kræfter med det perfekte mandlige sexlegetøj. Ligesom med kvinder, så er ingen realistiske vagina ens. De kommer alle sammen med hver deres funktioner og unikke design. En klassisk pocket pussy består typisk af en onani cup kombineret med et onani sleeve. Sleevet har oftest en helt unik inder struktur. Alt fra riller til knopper og diverse udformninger, der giver en unik følelse ved penetration. Som et kæmpe plus, så kommer en realistisk vagina oftest med et lufthul eller ventil, der gør du selv kan justere vakuummet inde i pocket pussy'en. På den måde kan du nyde alt fra naturtro nydelse til meget pirrende og intensiv nydelse. Her på siden vil du finder pocket pussy i alle prislejer. Alt fra billigere modeller til klassiske kvalitetsmærker som Fleshlight, Tenga, Pipedream, Autoblow mm. Uanset hvad du ender ud med, så garanterer vi dig et produkt af høj kvalitet, der bestemt vil kunne gøre arbejdet.

Hvilket onaniprodukt? Pocket pussy, realistisk vagina vi har det hele

Hos DreamDirty er vi stolte over vores store og brede udvalg af onaniprodukter, heriblandt pocket pussy og realistiske vaginaer. Vi forsøgt at udvælge vores sortiment efter bedste evne, så der er en sikker vinder i blandt til alle! Ved at læse de uddybende produktbeskrivelser til hver af vores produkter, kan du nemt og let anskueliggøre hvilken pocket pussy der passer bedst til dine præferencer. Er du på udkig efter din første realistisk vagina, så anbefaler vi at du forsøger dig med et Tenga Egg eller en af vores billigere pocket pussy. Du kan også gå all-in fra start og købe en Fleshlight eller en af Tenga’ dyrere produkter. På den måde får du et skridsikkert produkt, som du ved rette vedligehold kan nyde glæde af i mange år. Hvis du er mere erfaren inde for sexlegetøj til mænd, så bør overveje at købe en Autoblow ellerSuck-O-Mat Blowjob Maskine eller en af Pipedream onani maskiner. Selvom de ligger i et lidt andet prisleje, så kan du være rolig sikker på, at de ikke vil skuffe!

Træn din udholdenhed med en pocket pussy

En realistisk vagina er ikke mindst en perfekt måde, at forkæle sig selv på, men kan også sagtens komme til din partners fordel. Med en pocket pussy får du nemlig det perfekte redskab til at træne stamina og opnå mere udholdenhed i soveværelset. Simuler et rigtigt samleje så ofte dit hjerte begærer, og hold dig klar og udholdende til chancen byder med din partner. Kombiner evt. din stamina træning med en penisring, som ikke mindst gør onanioplevelsen endnu længere og mere intens, men også er et genial supplement til at holde længere i sengen. Uanset hvad formålet er, og hvilken pocket pussy du køber, så husk altid at anvende rigelig med glidecreme før den tages i brug. Husk derudover altid at rengøre dit onaniprodukt efter brug, og brug derudover gerne en rensevæske og fornyelsespulver til din pocket pussy efter brug. På den måde er du sikret en realistisk vagina, som du kan nyde glæde af mange år ud i fremtiden. Ved køb af et Tenga Egg medfølger der en pose af deres egen specialfremstillede glidecreme. Og køber du et Fleshlight produkt, har du mulighed for at tilkøbe deres egen vandbaserede glide og renewing powder (Gør at pocket pussyen holder længere). Køber du en Fleshlight, så derudover et Shower Mount, som gør det muligt for dig at montere dit onaniprodukt fast på alle glatte overflader.

Start det nye år med10% rabat på dit næste køb!

Interesseret i sexlegetøj? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende materiale som Guides, Unikke Rabatter m.m.