Viser 1–24 af 59 resultater

Penisring

En penisring hjælper med at holde blodet ude i penis, hvilket får svulmelegemerne til at vokse. Resultatet er en mere fyldig penis, som din partner kommer til at elske. Prøv en med vibrationer, der forkæler din partner med dejlig nydelse. En anden af de velkendte effekter er, at man generelt holder længere ved at den strammer om sædlederen under samlejet. Især penisringe, der sættes helt bagved testiklerne og roden af penis har en god effekt mod for tidlig udløsning. Læs evt. vores guide “Sådan vælger du den rigtige penisring”.

De mest populære kategorier

PENISRINGSÆT >

Bestsellere

alle produkter

Tilbud
Tilbud
Tilbud
199,00 DKK

Penisring - Hold længere og få en mere fyldig penis

Hvordan virker en penisring?

Du har måske hørt fra vennerne, hvor fantastisk en penisring kan være og der er noget om snakken. Der findes flere gode grunde til at anskaffe sig en penisring. Hovedårsagen for langt de fleste er at de ønsker at få en større penis eller holde længere i sengen.
Det en penisring endelig gør, er at den mindsker blodcirkulationen delvis ved at holde blodet ude i penis. Når blodtilførelsen holdes ude i penis bliver svulmelegemerne større, du får en større penis som resultat ved at bruge en penisring. Da dette fantastiske stykke sexlegetøj til mænd kommer i flere prisklasse, kan man nemt starte med en billig, for at prøve af om det er noget for en. Senere kan man skifte til en af sværvægterne, der er spækket med udstyr til at forkæle din partner og dig selv ydeligere.

Hold længere med den rigtige type penisring

Ønsker du at holde længere? Hvis formålet ikke kun er en større penis, men at holde længere i sengen, bør du overveje en penisring, der kan tages om den nederst del af penis bagved testiklerne. Sørg for at ringen ikke er for stram eller slap, den skal sidde behageligt. Det er nemlig her, at du får den bedste effekt, hvis du ønsker at undgå for tidlig udløsning med en penisring.
Nogle mænd oplever at blive mere sensitive, når de bruger en penisring, derfor kan det være en god ide at kombinerer en penisring sammen med en Delay Spray eller Delay Creme, så de i sammenspil giver dig mest muligt udholdenhed i sengen inden udløsning.

Penisring med eller uden vibration?

Efter du har overvejet om du ønsker en penisring, der inkluderer testiklerne eller en, der har fokus på selve penisskaftet kommer det næste spørgsmål. ”Skal penisringen være med eller uden vibration?”. Der findes flere grunde til at vælge en med vibration, men også grunde til at vælge en uden.
En af de store fordele er at vibrationerne hælper med at gøre onani eller sexoplevelsen endnu vildere og mere intens. Vibrationerne forkæler underveje penisskaftet, testiklerne, mellemkødet eller din partners klitoris. Det kan fører til nogle fantastiske orgasmer som i sent vil glemme. Især penisringe med ”kaninører” er vældige populærer, når klitoris skal forkæles lidt ekstra under penetration, som tidligere nævnt er det her de dybe stød er perfekte, da det tvinger ”kaninørerne” til at trykke let opad klitoris mens vibrationerne sendes ud.
Kan du bedre lide at fokusere på den naturlige del, hvor din penis er blevet mere fyldig og den nydelse det giver din partner og dig, så er en penisring uden vibration, det rigtige valg. Det skyldes at vibrationerne for nogle godt de første par gange kan tage det meste af fokus. En almindelig penisring uden vibration, lader jer derfor fokuserer på den nydelse i selv er med til at skabe med hvert stød eller skub med hofterne.