Penisring

Det mest sælgende sexlegetøj til mænd sidste år var en penisring og ikke uden grund. Når du bruger en penisring får du en mere længerevarende og hårdere erektion til glæde for dig og/eller din partner. Brugen af en penisring er i sig selv en nydelse, som ingen mand bør være foruden og en ting alle mænd skylder sig selv at prøve. Om du er nybegynder eller om du er på udkig efter en ny, bedre eller anderledes penis ring. Husk at vi har prisgaranti på alle vores produkter, så du altid får markedets bedste pris. Brug for hjælp? Læs vores guide "Sådan vælger du den rigtige penisring".

-Mest populære kategorier-

Oplev en hårdere, stærkere og mere længerevarende erektion med en penisring

Penisring – Hvordan virker de?

Du har måske hørt fra vennerne hvor fantastisk en penisring kan være, og der er noget om snakken! Faktisk det ofte første sexlegetøj, som mænd begiver sig i kast med. Og det er der gode grund til. En penisring er ligetil og så er den både til glæde for ham og hende. Fordelen ligger hovedsageligt i, at den er med til at give en hårdere, stærkere, fyldigere og længerevarende erektion. På den måde er det en nem måde, at gøre sex eller onani endnu bedre. Det kan måske virke lidt fjollet, at noget så simpelt kan have så stor en effekt, men når man forstår hvordan en penisring virker, så er det slet ikke så mærkeligt endda. Ved at lade din penis omslutte, blokerer du for blodtilførslen. Når alt blodet isoleres, så vokser dit penis og du har sværere ved at komme. Endnu en fordel er, at du vil opleve en ekstra pirrende følelse, idet du pludselig kan fortsætte, hvor du normalvis ville have overgivet dig til udløsning. Penisringe kan både fås, så de kan bruges om skaft og kugler. Og flere kommer med vibrationer, der tilfører et ekstra stimulerende element til legen.

Penisring om kugler, skaft eller begge?

Som du nok allerede er blevet bekendt med, så findes der et utal af forskellige på markedet. Her på siden er vi stolte over vores store udvalg, og gør en dyd ud af hele tiden at udvide det. Vi er sikker på, at du kan finde en penisring her på siden, som passer dig perfekt iht. præferencer og ikke mindst størrelse. Det kan imidlertid være svært at vælge, netop fordi der er så mange forskellige at vælge i mellem. En af de første ting du skal overveje før du køber en penisring er, hvorvidt den skal bruges om skaft, kugler eller begge dele. Ved at omslutte skaftet vil, som allerede beskrevet, opleve en hårdere, fyldigere og længerevarende erektion. Omslutter du dine kronjuveler med en penis ring, vil du derimod opleve udholdenhed helt ud lige. Ved at blokere for sædudgangen, gøres det stort set umuligt, at opnå udløsning. Oplev det intense ved, at kunne fortsætte i det ukendelige, mens dit behov for udløsning stiger og stiger. Mere intenst bliver det ikke! Du kan også finde penisringe her på siden, der kan omslutte skaft og kronjuvelerne på en og samme tid, så du kan udleve begge fordele på én og samme tid. Ved at købe en justerbar penisring, kan du nemt selv vælge om du vil omslutte penis eller kugler, og så er du samtidig sikker på et perfekt fit hver gang!

Penisring med eller uden vibration?

Efter at overvejet, hvorvidt din penisring skal bruges om skaft, kugler eller begge dele, bør du overvejer hvorvidt du er til vibrationer eller ej. Der er mange fordele ved en penisring med vibrator, og det er bestemt en måde at gøre onanioplevelsen eller sexoplevelsen endnu vildere og mere intens. Lad vibrationerne forkæle dit skaft og evt. hendes skede, og opnå endnu mere intens nydelse og orgasmer. Her på siden finder du også penisringe der forkæler hendes klitoris med vibrationer under samlejet. Et eksempel herpå, er den klassiske bunny penis ring, der med sine silkebløde kaninører forkæler din partner med forførende vibrationer. Derudover er de oftest prydet med små knopper, der forkæler dit mellemkød. Hvis du er bange for at vibrationer bliver for intens en oplevelse, så start stille ud med en ’almindelig penisring’. Husk altid at tjekke op på størrelse før du køber. Heldigvis er ringen som oftest meget fleksible, hvilket gør de kan strække sig til at passe de fleste størrelser.