Viser 1–36 af 93 resultater

Par Vibrator

Par vibrator dækker over flere forskellige typer af vibratorer, der kan bruges som par sexlegetøj, men fælles for dem alle er, at de passer perfekt til en pirrende aften i hinandens nærvær, hvor jeres fælles nydelse står på dagsordenen. Prøv en af vibratorerne fra verdenskendte Womanizer eller få en fræk oplevelse med en fjernstyret vibrator, hvor I begge kan mærke suset, når kontrollen overlades og nydelsen kun er et klik væk. Uanset hvilken par vibrator i vælger, så er i garanteret en fræk aften i sent vil glemme og som i får lyst til at gentage af flere omgange. En par vibrator, der giver en kraftig stimulation af klitoris er en magic wand, der sender fantastiske vibrationer dybt ind i klitoris og giver en magisk stimulering og en kraftig orgasme, der får tæerne til at krumme og kan mærkes helt ud i fingerspidserne.

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
699,00 DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Gør legen endnu frækkere og sjovere med en par vibrator

Nyd hinanden med en vibrator til par

Er I på udkig efter noget nyt og spændende til parforholdet, der kan udvide jeres seksuelle horisont og samlejet endnu mere pirrende? Så er en par vibrator det ultimative sexlegetøj til par. Pift sex op med noget nyt og spændende og involver lidt erotisk legetøj i soveværelset. Perfekt til jer, der blot ønsker at eksperimentere med noget nyt og spændende. Ikke nok med det, så er det perfekt til jer, der ønsker at genfinde gnisten i et forhold, hvor sekslivet måske er begyndt at blive en kende trivielt. Tag jeres fælles nydelse til helt nye højder og udlev uforglemmelige stunder.

Men hvad er parvibrator helt præcis? Det kan være svært at gennemskue, da enhver vibrator sådanset kan bruges i et parforhold, men i denne kategori finder du vibrerende sexlegetøj, som vi mener gør sig særlig egnet til frække parlege. Det kan være alt fra en almindelig dildovibrator til en klitoris vibrator, magic wand, finger vibrator, vibrator æg, Womanizer eller Cloneboy. Noget er særlig velegnet til at forkæle din partner under forspil eller samleje, hvor andre ting er oplagt til simultan stimuli. Og ikke mindst med det, så har vi også ting der kan give et godt grin. Tag et kig her på siden, lad jer inspirere og find det perfekte supplement til lagengymnastikken i soveværelset.

Overlad kontrollen over din egen nydelse eller tag kontrollen med en par vibrator

Når folk tænker vibrator til par, så er der nok mange der tænker på fjernbetjente vibrator æg, da de gennem tiderne nærmest er blevet et karaktertræk for par sexlegetøj. Og der er ikke noget at sige til, at de er blevet så populære, da det er en udsøgt mulighed for at tilføre lidt ekstra spænding til forspillet eller samlejet. Med en fjernstyret parvibrator kan du på afstand overtage styringen over din partners nydelse. Forkæl hende med det uforudsete i det fri, i hjemmet eller på venne-besøg. Kun fantasien sætter grænser, og i vil helt tvivl udleve oplevelser for livet med et vibrator æg. Alternativt kan du overlade kontrollen over din egen nydelse til din partner. Perfekt til et langt forspil, hvor du på ingen måde ved hvad der venter dig. Her på siden finder du et stort udvalg af vibrator æg i alle prisleje, dog behøver en fjernstyret parvibrator ikke komme som et æg. Der findes også app-styrede vibrator til par, der gør det muligt at forkæle hinanden på meget lang afstand. Perfekt til langdistanceforholdet! Se b.la. We-Vibe Melt, der nok er det mest populære app-styrede sexlegetøj på markedet.

Magic Wand som par vibrator

Har du hørt ordet Magic Wand før? Hvis ikke, så er det en aflang vibrator (ligner nærmest en tryllestav), der har en meget bredt vibratorhoved. Det brede vibratorhoved gør det muligt, at forkæle et større område på samme tid. Af den grund er det blevet manges kvinder absolutte foretrukne sex legetøj, da det kan ramme de utallige nerveender, der sidder i kønslæberne og ikke mindst klitoris. En magic wand er dog ikke kun til kvinders favør. Tværtimod, så er de også rigtige smarte som parvibrator. Det store vibratorhoved gør det nemlig også muligt, at give en partner en skøn massage som forspil til samlejet. Faktisk fungerer magic wand så effektivt som massageapparat, at flere steder sælger dem udelukkende til det formål. Dog anbefaler vi, at i køber en wand der er tilegnet klitoris stimulation. Her på siden finder du et stort udvalg af wand vibratorer. Under par kategorien finder du dem, der gør sig særlig velegnet som parvibrator. Tag klimaks til helt nye højder og nyd fortryllende stimuli som aldrig før.