Butt Plugs

Butt Plugs har altid været en favorit blandt par. Det er også et godt sted at starte, hvis i er begyndere indenfor anal sexlegetøj eller ønsker at udleve en ny fantasi. En butt plug (anal plug) hjælper med at stimulerer de erogene områder det findes i anus. Det er dog ikke den eneste effekt en butt plug har, da den også er med til at give en mere intens stimulering under samlejet til jeres begges nydelse. Vi anbefaler altid begyndere at starte med en small, medium eller et sæt, da det er bedst gradvist at bevæge jer op i størrelse, for den bedst mulige oplevelse med jeres anal sexlegetøj. Benyt altid rigeligt med glidecreme, så i begge føler jer godt tilpas. Benyt helst en vandbaseret glidecreme, da den kan bruges på alle typer af sexlegetøj. Er i mere til en silikonebaseret glidecreme skal i huske, at den ikke må benyttes på silikone sexlegetøj, men er sikker at bruge sammen med latex-kondomer.

Viser 1-24 af 50 element(er)

Gode grunde til at bruge en butt plug:

Mere nydelse med butt plugs

Oplev mere nydelse i jeres fælles sexliv med en butt plug. Hvorfor spørger i måske? Det skyldes at indvendigt i anus sidder et utal af super-følsomme nerver, der bare venter på at blive stimuleret. Dette kan en anal plug være med til på en dejligt måde, hvor den sidder behageligt under hele legen. Bruger i en butt plug under jeres samleje vil den også være med til at give en ekstra fylde alt efter størrelse som kan mærkes af partneren til jeres fælles glæde.

Prostata stimulans med anal plug

Få en nydelse ud over det sædvanlig som mand, når i tager en prostata stimulator eller butt plug med ind i legen. Lad anal pluggen give en målrettet stimulans for dit P-Punkt, der sidder omkring 5 cm inde i anus. Husk at bruge rigeligt med glidecreme, så i får den bedste oplevelse med jeres anal sexlegetøj. Start altid småt og byg derefter på med en større størrelse, så rektum gradvist får mulighed for at nå at tilpasse sig butt pluggen. Til at starte med kan man med fordel putte glidecreme på en finger, for at indføre den i anus. Tag den tid i behøver med jeres anal sex og nyd rejsen fra start til slut.

Hvor vigtig er glidecreme?

Glidecreme er et must! Glidecreme, glidecreme og mere glidecreme. Kroppen kan desværre ikke selv gøre anus ”våd” derfor er det altid vigtigt at benytte rigeligt med glidecreme for at hjælpe den på vej. Det er især vigtigt at bruge, så butt pluggen ikke giver kommer til at give en ubehagelige følelse, når i bruger jeres anal sexlegetøj. Tag jer altid god tid og skynd ikke på processen, men nyd øjeblikket og hinanden fokuserer på den nydelse der er i vente for jer begge.