Anal Sexlegetøj

Anal stimulering giver en skøn nydelse for dig og din partner. Anal sexlegetøj giver en fantastisk anal stimulering og kan bruges inden anal sex med din partner for at sikre et trygt forspil og en bedre anal oplevelse for jer begge. Husk altid at bruge rigeligt med glidecreme, for at gøre oplevelsen behagelig, hvor nydelsen er i fokus. Husk der findes flere glidecreme, der hjælper anal musklerne med at slappe helt af under leg. Se evt. Pjur-serien.

Viser 1-24 af 89 element(er)

Værdi at vide - Anal sexlegetøj til par

Den gode start på anal legetøj

En af de vigtigste punkter ved anal sex er den gode start. Ting tager tid også med anal sex, hvis man tager det stille og roligt, får man i sidste ende et helt nyt univers at udforske med et hav af nyt sexlegetøj, der kan bruges til intense orgasmer og skønne stunder. Det rigtige anal sexlegetøj er her nøglen til den gode start, da det er designet til at stimulere de erogene-zoner som det mandlige P-punkt oppe i numsen for en stærk orgasme. Det kan stadigvæk være svært at vælge, hvor man skal starte som begyndere med anal legetøj. Derfor har vi hos DreamDirty samlet en kategori (Nybegyndere) herinde finder i det helt rigtige anal sexlegetøj, der giver jer den bedst mulige start på jeres nye sexliv.

Butt Plug eller Anal Vibrator?

Butt plugs kommer i mange forskellige størrelser og udformninger samt kan købes i sæt, så i kan eksperimentere under jeres leg med den rigtige størrelse indenfor anal legetøj. Butt plugs er en favorit til nybegyndere samt de erfarne indenfor anal stimuli. Det unikke ved anal plugs er at de giver en god fylde, hvilket hjælper med at gøre orgasmen mere intens under jeres samleje, men de har ikke mulighed for ekstra nydelse ved vibration. Nu til det næste populære anal sexlegetøj som er vibratoren, der med sine vibrationer sender bølger af nydelse ud i den erogene-zone. Så når det kommer til at vælge mellem butt plugs eller en anal vibrator kommer det ned til, hvad i mest er til, skal i have en skøn vibration i jeres anal sexlegetøj eller ønsker i en mere fyldig stimulans, der også supplerer jeres samleje.

Anal Sexlegetøj - Jelly? - Stål? - Silikone?

Det kan også være svart at finde ud af om ens anal sexlegetøj skal være lavet i Jelly - Stål eller silikone. Den helt store forskel er fastheden og hvilken type glidecreme, der kan bruges ammen med jeres anal sexlegetøj. I kan roligt bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med jeres stål anal legetøj, men den må ikke bruges sammen med jelly eller silikone sexlegetøj, da den gradvis ødelægger legetøjet. Brug derfor altid en vandbaseret glidecreme, hvis i er i tvivl. En anden forskel, der er værd at nævne, er hårdheden i de forskellige materialer. Hvis i er mere til den faste stimulans under anal sex, så bør i bruge anal sexlegetøj i stål. På den anden siden af skalaen finder vi Jelly, der er yderst fleksibelt og tilpasser sig kroppens naturlige former. I midten finder vi en favorit blandt mange par. Silikone har et dejligt mix mellem fast og fleksibelt, hvilket passer rigtig godt til de fleste par’s anal leg. DreamDirty anbefaler at i prøver jer frem i jeres eget tempo, så i får den bedste oplevelse og finder ud af, hvilken type fasthed i mest er til med jeres anal sexlegetøj.