Viser 1–24 af 107 resultater

Onani Produkter

Gør din onani mere intens med mere nydelse som mand med de rigtige onani produkter. Lad en pocket pussy stramme om penis skaftet og få en mere livlig onani eller prøv kræfter med et onani produkt med vakuum, der skaber følelsen af et dybt blowjob omkring hele penis. Er du mere til en god doggy er en sexdukke perfekt til at opfylde dine fantasier.

De mest populære kategorier

Bestsellere

alle produkter


Bedre onani med onani produkter

Tag din orgasme til nye højder

For mange mænd er onani en del af dagligdagen, og for andre er det noget, er det noget der ikke bliver brugt meget tid på. Hos DreamDirty mener vi, at man ikke må forsømme gode onanioplevelser, da det både er sundt og godt for velvære. Og hvorfor ikke pifte onanien lidt op med onani produkter, før den klassiske håndtrold går hen og bliver triviel og kedelig. Der findes efterhånden et utal af onaniprodukter, og i det hele taget sexlegetøj til mænd, så du kan være sikker på, at finde noget perfekt til dine præference. Prøv en realistisk pocket pussy, en sexdukke eller et skønt Tenga eller Fleshlight produkt. Her på siden finder du et stort udvalg af onani produkter til mænd i alle prislejer. Fælles for alle er, at de uanset pris kan tage onanien til et helt nyt niveau. Vores store udvalg er af højeste kvalitet, og vil ikke skuffe. Uanset om du anvender en almindelig pocket pussy, et Fleshlight eller Tenga produkt, så husk altid at anvende rigelig med glidecreme før brug. På den måde er du sikret den bedst mulige oplevelse.

Find det onani produkt, der passer bedst til dine fantasier

Overvejer du at investere i et onani produkt? Vi garanterer dig, at det er noget du sent vil fortryde. Selvom vi selv mener, at alle vores onaniprodukter her på siden er stærkt vanedannende, så er der mange fordele ved at vælge det, der passer bedst til den stimuli netop du drømmer om. Hvis du overvejer en pocket pussy, så har vi et utal at vælge mellem her på siden, hvilket ikke nødvendigvis gør valget lettere. Vi har af den grund til hver pocket pussy forsøgt at lave så detaljeret en produktbeskrivelse som overhovedet muligt. Vi håber, at det kan være med til at gøre dit valg nemmere. Værdsætter du for alvor kvalitet og funktionalitet, bør du overveje at investere i et Tenga eller Fleshlight produkt som dit næste onaniprodukt til mænd. Tenga er kendt for deres yderst innovative sexlegetøj til mænd, og Fleshlight er anerkendt for at producere verdens bedste pocket pussy. Du kan også gå all-in og købe en onani maskine eller en sexdukke. Begge dele kræver ofte lidt mere luft i budgettet, men har du først købt én, så vil du aldrig fortryde det. Hvis du har svært ved at finde det onaniprodukt, som passer bedst til dig, så kontakt endelig vores kundeserviceteam, som står klar med hjælp og vejledning.

Sexlegetøj til mænd - Træn din udholdenhed med et onaniprodukt

En af de mange fordele ved mandlige onaniprodukter er, at det er en udsøgt mulighed for at træne din stamina. Onaniprodukter kan altså både være en fordel for dig selv, men også for en eventuel partner under samleje. Ved at bruge en pocket pussy simulerer du samleje med en kvinde, og du kan på den måde nemt opbygge stamina. Kombiner eventuel din træning (onani) med en penisring og bloker for blodtilførslen. Alt sexlegetøj til mænd kan med fordel anvendes til udholdenhedstræning også flere onaniprodukter. Hvis du i det hele taget bøvler med for tidlig udløsning, eller måske blot har en stort ønske om at holde længere i soveværelset, så finder du også deciderede hjælpemidler til dette her på siden. Ud over penisringe, som er en genial måde at nyde mere udholdenhed, så har vi også bedøvende sprays og klude, der kan gøre arbejdet. Vores bedøvende sprays og klude er helt naturlige, og bedøver penis og skaft før samlejet påbegyndes. Du skal dog være opmærksom på, at din følsomhed samtidig falder, hvilket ikke er tilfældet ved brug af en penisring.