Obsessive – Sort Lingeri Kjole

199,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Erotisk og sexet lingeri kjole fra kvalitetsbevise Obsessive. Kjolen er silkeblød og fyldt med smukke detaljer. Den blonderede kavalergang og frie ryg, giver dig et sensuelt og forførende udtryk. Da stropperne er justerbare, er du sikret en god pasform. Med i prisen får du en matchende g-streng.

  • Kvalitet – Utal af smukke detaljer
  • Givet et sensuelt og forførende udtryk
  • Matchende g-streng medfølger

Sort lingeri kjole fra Obsessive – Kvalitetsdesign

Uanset om man er på udkig efter en smuk underkjole, natkjole eller lignende. Eller måske endda en kjole, som indbyder til forførende leg, så er en sort lingeri kjole fra Obsessive et sikkert valg.

Obsessive er kendt for deres store udvalg af sexet lingeri og undertøj, hvor der fælles for alle produkter gælder et meget højt niveau af kvalitet. Deres sorte og frække lingeri kjole er bestemt ikke en undtagelse.

Ikke nok med at kjolen er utrolig behagelig at bære, idet den er silkeblød at røre ved, så er kjolen udsmykket med en væld af skønne detaljer. Den store kavalergang er prydet med transparens og smukke blonder. Den frie ryg og de frie skuldre giver kroppen et sensuelt, og ikke mindst meget forførende udtryk. Kjolen har et eksklusivt særpræg, der i sig selv gør den meget forførende at iagttage.

Sort Lingeri Kjole – Natkjole, underkjole og forførende lingeri

Som du nok allerede har tænkt, så kan Obsessive’ sorte og elegante lingeri kjole bruges til forførelse, men vil samtidigt nemt kunne fungere som en almindelig natkjole el. underkjole. Du får altså en rigtig 2-i-1 kjole, idet den har en god balance mellem elegance og erotik.

Det lækre og silkebløde materiale, gør det behageligt at sove i kjolen, og gør den derudover behagelig at bære under en anden kjole.

Tages kjolen i brug sammen med en partner, så bliver det hurtigt meget svært, at holde fingrene for sig selv. Den smukke kjole er slet ikke til at få øjnene fra, og indbyder til skøn og euforisk nydelse.

Sort Lingeri Kjole – Passer den mig?

Den sorte kjole forhandles i størrelserne S/M & L/XL. De fleste vil kunne finde det perfekte fit blandt de to størrelser. Begge stropper er justerbare, hvorfor du nemt finder den rette pasform, når du er hoppet i den rigtige størrelse.

Befinder du dig inde for nedenstående mål, så kan du være sikker på, at kjolen passer godt til din krop.

Specifikke mål:

S/M: Passer en størrelse 34-38

L/XL: Passer en størrelse 40-42

VægtN/A
Materiale

90% Nylon + 10% Spandex

Farve

Sort

Størrelse

L/XL, S/M

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive – Sort Lingeri Kjole”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0