259,00 kr.

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Obsessive – Rød Lingeri Kjole

Smuk og sexet lingeri kjole fra kvalitetsbevise Obsessive. Kjolen er fremført i en rød farve, som har et forførende og ophidsende udtryk. Lingeri kjolen er silkeblød at røre ved, og fyldt med et utal af smukke detaljer. Stropperne er justerbare, så du er sikret et perfekt fit. Med i prisen følger en matchende g-streng.

  • Kvalitet – Fyldt med smukke detaljer
  • Giver kroppen et sexet og ophidsende udtryk
  • Matchende g-streng inkluderet i prisen

Kvalitets lingeri kjole fra Obsessive

Om man er på udkig efter en smuk og behagelig natkjole, underkjole eller måske endda en kjole, som indbyder til ophidselse og leg, så er en lingeri kjole fra Obsessive lige sagen.

Obsessive står bag et stort udvalg af erotisk lingeri. Obsessive’ produkter er alle kendetegnet af et særdeles højt kvalitetsniveau med sans for detaljen. Og deres frække lingeri kjole er ikke en undtagelse.

Kjolen er silkeblød at røre ved, og derfor utrolig behagelig at have på. Den store kavalergang er prydet med smukke blonder, samt en lille glaskrystal under brystet, der for alvor giver kjolen et eksklusivt og erotisk udtryk. Kjolens bund er ligeledes prydet med smukke blonder og detaljer.

Rød Lingeri Kjole – Ophidselse & Behag

Som allerede nævnt, så kan kjolen fra Obsessive bruges til forførelse og ophidsende leg, men den kan også sagtens bruges som almindelig natkjole eller underkjole. Mulighederne er altså mange, hvilket er en stor fordel ved lingeri kjolens design. Det lækre og bløde materiale, gør kjolen behagelig at sove i, og rar at bære under en kjole.

Så snart kjolen tages i brug i fællesskab med en partner, er den ikke til at få øjnene fra. Den røde farve og måden, hvorpå kjolen fremhæver kroppen er yderst forførende, og det bliver nærmest umuligt at holder fingrene fra hinanden.

Obsessive Lingeri Kjole – Passer den mig?

Lingeri kjolen fra Obsessive forhandles i størrelserne S/M & L/XL. Du vil med stor sandsynlighed kunne finde din størrelse blandt de to. Da begge stropper er justerbare, finder du nemt det perfekte fit, så snart du er hoppet i den rigtige størrelse.

Af nedenstående kan du læse de specifikke mål for de to størrelser. Befinder du dig inde for disse mål, kan du være sikker på at kjolen passer godt til dig.

Specifikke mål:

S/M: Passer en størrelse 34-38

L/XL: Passer en størrelse 40-42

XXL: Passer en størrelse 44

VægtN/A
Materiale

95% Nylon + 5% Spandex

Farve

Rød

Størrelse

L/XL, S/M, XXL

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive – Rød Lingeri Kjole”

Du kunne også være interesseret i...