99,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

NMC – To-Go Suzy Pocket Pussy

Lad To-Go Suzy fra NMC gøre arbejdet for dig! Simpel, men effektiv pocket pussy, der uden tvivl kan stille dine lyster tilfredse. NMC’ Pocket Pussy er udført i et behageligt og naturtro materiale, så du er sikret en realistisk følelse ved penetration.

  • Fleksibel – Tilpasser sig under leg
  • Riller – hjælper med et bedre greb
  • Hul i Bunden – Hurtig & nem rengøring

Simpel, men uhyre efektiv pocket pussy fra NMC udført i et mini design, der gør den nem at have med på farten. Tag ikke fejl af størrelsen, du vil uden tvivl kunne drive dig selv til klimaks med To-Go Suzy. Sleevet er udført i fleksibelt TPR, der får din pocket pussy til at føles meget realistisk. Udvendigt såvel som indvendigt. Indersiden af sleevet er prydet med knopper og riller, hvilket giver en fantastisk følelse langs skaftet og ved penetration.

Du bestemmer helt selv, hvor stramt To-Go Suzy skal omslutte din penis. Ved at justere grebet om sleevet, kan du opleve alt fra blidt til meget stramt. Langs sleevet er der riller, så du er sikret et godt greb. Sleevet kan selvfølgelig også bruges i en onani cup. Da der er huller i begge ender af To-Go Suzy er den meget nem at rengøre. Perfekt pocket pussy til dig, der er blevet træt af den klassiske håndtrold, og er på udkig efter din første pocket pussy.

Vægt0,135 kg
Materiale

TPR

Farve

Lys

Vibration

Nej

Længde (cm)

11

Bredde (cm)

4,3

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NMC – To-Go Suzy Pocket Pussy”