NMC – Just Jug’s Lolitadukke

259,00 kr.

1 på lager

Just Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml06
79,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Life-size lolitadukke fra NMC perfekt til de nysgerrige eller til den næste polterabend. Lolitadukken er prydet med store bryster og 3 indgange, så dukken kan både bruges oralt, vaginalt og analt. Med en god glidecreme, kan du nyde mange timers leg med Just Jug’s lolitadukken.

  • Life-size lolitadukke
  • 3 indgange – Vaginalt, analt og oralt
  • Store bryster og printet ansigt

Just Jug’s Lolitadukke – Oppustelig sexdukke

Just Jug’s er en vaskeægte lolitadukke fra NMC, der er kendt for en lang række sexlegetøj på markedet i alle prisleje. Just Jug’s bærer på et stort brystparti, så der er noget at tage fat i. Der er et ansigt printet på, hvilket er med til at hjælpe fantasien på vej. Lolitadukken er med sine 150 cm på størrelse med et menneske, og er udstyret med 3 forskellige indgange.

NMC Just Jug’s Lolitadukke – Lige som du vil have hende

Med en Just Jug’s lolitadukke fra NMC kan du helt selv vælge hvor og hvordan du vil nyde den. Med dukkens 3 indgange vælger du helt selv, om du vil nyde hende oralt, vaginalt eller analt. Hver åbning har en penetrationsdybde på 12 cm. Med en god glidecreme glider det meget nemmere, og du vil uden tvivl kunne nyde utallige dejlige stunder sammen. Der er også rig mulighed for, at nyde din Just Jug’s i forskellige stillinger!

NMC Just Jug’s Lolitadukke – Det perfekte supplement til en god polterabend

Pift en god polterabend, fest eller måske endda studentervognen op med en piv fræk lolitadukke fra NMC. Just Jug’s er den perfekte følgesvend, når det kommer til sjove og festlige komsammener. Hun er nem at have under armen, og kræver ikke så meget opmærksomhed.

Materiale

PVC

Farve

Lys

Længde (cm)

153

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NMC – Just Jug’s Lolitadukke”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0